Profil:   5514  


 
Land Denmark
By Jylland
Fødselsdato 1958-08-06
Højde 166
Vægt 54
Sprog dansk - flydende
Job type fitness-instruktør
Partnerstatus fraskilt
Børn ingen
Uddannelse faglært
Rygning ikke ryger
Kontakt @

Om mig


Mere om mig :     Jeg har et optimistisk og lyst syn på tilværelsen og glæder mig over hverdagens små overraskelser, og ser altid frem til de spændende ting jeg skal opleve i fremtiden. Bor fast i Danmark. Min hobby er at passe på mig selv og styrke min krop, det er den vigtigste del af min livsstil, jeg føler mig meget yngre, end min alder, jeg føler mig energisk og har jeg har meget overskud i kroppen. Jeg glæder mig til at møde en, der har en fornuftig forståelse af parforholdet, selvom mand og kvinde er meget forskellige men alligevel hvis man vil gå på kompromis med sig selv, så forholdet bringes i harmoni. Der skal findes et sted for tolerance. Jeg sætter meget pris på gensidig kærlighed.


Om dig


Jeg søger en mand i alderen :     55-65

Børn :     ingen hindring