Profil:   5737  


 
Land Lithuania
By Klaipeda
Fødselsdato 1976-09-08
Højde 162
Vægt 56
Sprog engelsk - godt, tysk - godt
Job type studerende
Partnerstatus fraskilt
Børn 1
Uddannelse faglært
Rygning ikke ryger
Kontakt @

Om mig


Mere om mig :     Hej, jeg hedder Natalija. Bor i havnebyen Klaipeda, som ligger ved Østersøen. Jeg har Litauisk pas (EU) og skal derfor ikke bruge visum, for at rejse til Danmark. Jeg er en seriøs, åben, kærlig, sensuel, romantisk og betænksom pige. Er fraskilt og har en voksen datter på 20 år. Interesserer mig i naturen, svømning, cykling, film og musik. Jeg elsker hjemlig hygge med god hjemmelavet mad, som jeg nyder at tilberede. Jeg søger efter en dansk mand til et fast forhold. Du er en kærlig, familieorienteret og oprigtig mand. Du må meget gerne have børn.


Om dig


Jeg søger en mand i alderen :     38-55

Børn :     ingen hindring