Profil:   6346  


 
Land Russia
By St. Petersburg
Fødselsdato 1975-09-29
Højde 172
Vægt 60
Sprog engelsk - godt
Job type Musiklærer
Partnerstatus ugift
Børn ingen
Uddannelse videregående
Rygning ikke ryger
Kontakt @

Om mig


Personlighed :     flink, trofast, elsker børn, venlig, åben og positiv, rar, en stille og rolig person, kreativ, familiemenneske

Mere om mig :     Jeg er en stille, tolerant, kærlig, charmerende og omsorgsfuld kvinde, som søger en dansk mand at dele resten af livet med. Jeg har aldrig været gift og har ingen børn, men drømmer om at få et barn eller to og en god familie. Jeg elsker børn. Jeg nyder at lave mad og at have gæster i mit hus. Jeg elsker hjemlig hygge med musik og levende lys, svømning, gåture, musik og film. Jeg nyder udendørs aktiviteter med mine venner, samt at gå i teatret. Jeg drømmer om ægteskab med en flink og rar dansk mand, som sammen med mig har lyst til at opbygge en harmonisk og lykkelig familie. Du må meget gerne have børn. Jeg taler og skriver engelsk og glæder mig til at høre fra dig.


Om dig


Jeg søger en mand i alderen :     38-55

Børn :     ingen hindring

Du er :     flink, kærlig, ærlig, familiemenneske