Profil:   6432  


 
Land Russia
By Samara
Fødselsdato 1964-09-27
Højde 156
Vægt 55
Sprog engelsk - godt
Job type bogholder
Partnerstatus fraskilt
Børn ingen
Uddannelse videregående
Rygning ikke ryger
Kontakt @

Om mig


Personlighed :     flink, trofast, pålidelig, kærlig, forstående, elsker børn, venlig, opmærksom, sød, åben og positiv, sjov, smilende, sensitiv, livsglad, familiemenneske, optimismistisk, charmerende

Mine interesser :     elsker at lave mad, familie og hjemlig hygge, naturen, lange ture langs stranden, gåture i skoven, svømning, klassisk musik, en tur i biffen, kunst, elsker at danse, teater, opera, ballet, elsker at læse, elsker børn, en romantisk middag med levende lys


Om dig


Jeg søger en mand i alderen :     52-65

Børn :     ingen hindring

Du er :     flink, kærlig, ansvarlig, trofast, høflig, stabil