Profil:   6586  


 
Land Russia
By Izhevsk
Fødselsdato 1975-02-02
Højde 164
Vægt 57
Sprog engelsk - lidt
Job type tandlæge
Partnerstatus ugift
Børn 2
Uddannelse videregående
Rygning ikke ryger
Kontakt @

Om mig


Personlighed :     flink, trofast, pålidelig, kærlig, forstående, elsker børn, venlig, opmærksom, romantisk, sød, feminin, åben og positiv, sjov, varm, aktiv, følsom, rar, humoristisk, smilende, målrettet, arbejdsom, intelligent, frisk, høflig, stabil, sensitiv, kreativ, livsglad, familiemenneske, ærlig og åbenhjertet, optimismistisk, charmerende, loyal, seriøs, sporty, ansvarlig, fornuftig

Mine interesser :     elsker at lave mad, friluftsliv, familie og hjemlig hygge, naturen, gåture i skoven, svømning, klassisk musik, en tur i biffen, kunst, elsker at rejse, fitness, teater, opera, ballet, elsker at læse, elsker børn, en romantisk middag med levende lys

Mere om mig :     I am purposeful, responsible and hard-working person, I also have a good sense of humour. I am working in medicine for a long time and love my job. I do fitness and yoga regularly, I like to drive a car. I love to travel, in the future, I would like to share this passion with my partner. I appreciate classical music, theatre, reading, I love to spend time in nature. I dream to meet a man for whom I will be a friend and faithful companion. I dream about a family with a serious man with a good sense of humor, purposeful, responsible and intelligent.


Om dig


Jeg søger en mand i alderen :     45-60

Du er :     rar, flink, kærlig, ansvarlig, ærlig, trofast, arbejdsom, elsker børn, seriøs, åbenhjertet, opmærksom, en stille og rolig person, humoristisk, stabil