Profil:   6624  


 
Land Russia
By Samara
Fødselsdato 1977-11-22
Højde 178
Vægt 60
Sprog engelsk - lidt
Job type kontormedabejder
Partnerstatus ugift
Børn ingen
Uddannelse videregående
Rygning ikke ryger
Kontakt @

Om mig


Personlighed :     flink, trofast, kærlig, forstående, elsker børn, venlig, romantisk, feminin, åben og positiv, sjov, aktiv, følsom, rar, humoristisk, smilende, frisk, livsglad, familiemenneske, ærlig og åbenhjertet, loyal

Mine interesser :     elsker at lave mad, familie og hjemlig hygge, blomster, naturen, lange ture langs stranden, gåture i skoven, svømning, god musik, en tur i biffen, elsker at rejse, design, elsker børn, håndarbejde, en romantisk middag med levende lys


Om dig


Jeg søger en mand i alderen :     35-55

Børn :     ingen hindring

Du er :     flink, kærlig, ærlig, sjov, elsker børn, seriøs, åbenhjertet, familiemenneske, humoristisk, stabil, romantisk