Profil:   6619  


 
Land Russia
By Novosibirsk
Fødselsdato 1973-10-04
Højde 160
Vægt 60
Sprog engelsk - flydende, tysk - lidt
Job type bogholder
Partnerstatus ugift
Børn ingen
Uddannelse videregående
Rygning ikke ryger
Kontakt @

Om mig


Personlighed :     flink, trofast, kærlig, forstående, venlig, opmærksom, romantisk, sød, feminin, åben og positiv, følsom, en stille og rolig person, smilende, arbejdsom, frisk, kreativ, familiemenneske, ærlig og åbenhjertet, seriøs, ansvarlig, fornuftig

Mine interesser :     elsker at lave mad, friluftsliv, familie og hjemlig hygge, naturen, lange ture langs stranden, svømning, teater, opera, ballet, fremmede sprog, fotografering, en romantisk middag med levende lys

Mere om mig :     Hej. Jeg hedder Oksana. Jeg har aldrig været gift og har ingen børn endnu; men håber meget herigennem at finde en oprigtig, omsorgsfuld og kærlig dansk mand til ægteskab, som jeg kan stifte en familie sammen med. Jeg er en trofast, intelligent, veluddannet, social, følsom og pålidelig pige. Mine interesser er: Møde venner, kunst og kultur, film, teater og sport. Jeg elsker kunst rigtigt meget, og at male. Det er mere end bare en hobby for mig. Jeg elsker at løbe på skøjter. Jeg forsøger at leve livet på en spændende måde. At nyde livet hver dag. Jeg søger efter en , som vil dele denne vidunderlige verden sammen med mig. Jeg søger en, som har gode, sunde og udviklende interesser. Som vi kan dele. Du skal være en loyal, venlig, ærlig, intelligent og omsorgsfuld mand. Jeg glæder mig til at høre fra dig.


Om dig


Jeg søger en mand i alderen :     40-55

Børn :     ingen hindring

Du er :     flink, ansvarlig, varm, ærlig, trofast, uden dårlige vaner, sund livsstil, elsker børn, seriøs, åbenhjertet, familiemenneske, stabil, romantisk