Profil:   6651  


 
Land Ukraine
By Dnepropetrovsk
Fødselsdato 1959-07-16
Højde 163
Vægt 69
Sprog engelsk - lidt
Job type bogholder
Partnerstatus fraskilt
Børn 2
Uddannelse videregående
Rygning ikke ryger
Kontakt @

Om mig


Personlighed :     flink, trofast, pålidelig, kærlig, forstående, elsker børn, venlig, opmærksom, romantisk, sød, feminin, åben og positiv, sjov, rar, en stille og rolig person, arbejdsom, familiemenneske, ærlig og åbenhjertet, loyal, ansvarlig, fornuftig

Mine interesser :     elsker at lave mad, blomster, naturen, lange ture langs stranden, gåture i skoven, svømning, en tur i biffen, elsker at rejse, sport, teater, opera, ballet, elsker at læse, elsker børn, håndarbejde, en romantisk middag med levende lys


Om dig


Jeg søger en mand i alderen :     fra 58 år

Børn :     ingen hindring

Du er :     flink, kærlig, varm, seriøs, åbenhjertet, stabil, romantisk