Profil:   6670  


 
Land Ukraine
By Dnepropetrovsk
Fødselsdato 1979-12-22
Højde 159
Vægt 69
Sprog engelsk - godt, tysk - lidt
Job type frisør
Partnerstatus fraskilt
Børn 2
Uddannelse videregående
Rygning ikke ryger
Kontakt @

Om mig


Personlighed :     flink, trofast, pålidelig, kærlig, forstående, elsker børn, venlig, opmærksom, romantisk, sød, feminin, åben og positiv, sjov, varm, aktiv, målrettet, arbejdsom, frisk, høflig, sensitiv, livsglad, familiemenneske, ærlig og åbenhjertet, loyal

Mine interesser :     elsker at lave mad, familie og hjemlig hygge, blomster, naturen, lange ture langs stranden, gåture i skoven, svømning, kæledyr, god musik, kunst, elsker at rejse, teater, opera, ballet, elsker at læse, elsker børn, håndarbejde, en romantisk middag med levende lys


Om dig


Jeg søger en mand i alderen :     35-55

Børn :     ingen hindring

Du er :     rar, flink, ansvarlig, varm, familiemenneske