Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
 

Profil:   6757  


 
Land Denmark
By Jylland
Fødselsdato 1982-10-23
Højde 166
Vægt 75
Sprog engelsk - godt, dansk - lidt
Job type Landbrugsmedarbejder
Partnerstatus fraskilt
Børn ingen
Uddannelse videregående
Rygning ikke ryger
Kontakt @

Om mig


Personlighed :     flink, trofast, pålidelig, kærlig, forstående, venlig, opmærksom, romantisk, feminin, sjov, aktiv, følsom, målrettet, arbejdsom, frisk, høflig, livsglad, familiemenneske, ærlig og åbenhjertet, optimismistisk, loyal, seriøs, ansvarlig

Mine interesser :     elsker at lave mad, familie og hjemlig hygge, naturen, lange ture langs stranden, gåture i skoven, en tur i biffen, kunst, elsker at rejse, teater, opera, ballet, elsker at læse, fremmede sprog, diskoteker, elsker børn, en romantisk middag med levende lys


Om dig


Jeg søger en mand i alderen :     33-50

Børn :     ingen hindring

Du er :     rar, flink, kærlig, ansvarlig, varm, ærlig, trofast, arbejdsom, sjov, målrettet, sporty, sund livsstil, elsker børn, seriøs, åbenhjertet, opmærksom, høflig, familiemenneske, attraktiv, en stille og rolig person, stabil, romantisk