Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
 

Profil:   6767  


 
Land Denmark
By Jylland
Fødselsdato 1987-01-01
Højde 174
Vægt 68
Sprog engelsk - godt, dansk - flydende
Job type Økonomimedarbejder
Partnerstatus fraskilt
Børn 1
Uddannelse videregående
Rygning ikke ryger
Kontakt @

Om mig


Personlighed :     flink, trofast, pålidelig, forstående, elsker børn, romantisk, sød, feminin, aktiv, følsom, reserveret, intelligent, høflig, stabil, livsglad, familiemenneske, ærlig og åbenhjertet, seriøs, sporty, ansvarlig, fornuftig

Mine interesser :     friluftsliv, familie og hjemlig hygge, naturen, lange ture langs stranden, gåture i skoven, kæledyr, god musik, en tur i biffen, elsker at læse, elsker børn, en romantisk middag med levende lys

Mere om mig :     Hej. Jeg hedder Olga. Stammer oprindeligt fra Ukraine, men har nu boet i Danmark i mange år. Er fraskilt og har en datter på 9 år. Jeg søger en kærlig, familieorienteret og oprigtig mand til fast forhold. Jeg taler flydende dansk og svarer på alle seriøse henvendelser.  Du må meget gerne have børn.


Om dig


Jeg søger en mand i alderen :     32-43

Børn :     ingen hindring

Du er :     flink, kærlig, ansvarlig, ærlig, uden dårlige vaner, elsker børn, seriøs, familiemenneske, humoristisk