Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
 

Profil:   6804  


 
Land Denmark
By Jylland
Fødselsdato 1977-01-22
Højde 168
Vægt 78
Sprog engelsk - flydende, dansk - flydende
Job type logistik ansvarlig
Partnerstatus fraskilt
Børn 1
Uddannelse videregående
Rygning ikke ryger
Kontakt @

Om mig


Personlighed :     flink, trofast, pålidelig, kærlig, forstående, elsker børn, venlig, opmærksom, romantisk, sød, feminin, sjov, målrettet, arbejdsom, intelligent, frisk, høflig, kreativ, livsglad, familiemenneske, ærlig og åbenhjertet, ansvarlig

Mine interesser :     elsker at lave mad, familie og hjemlig hygge, blomster, naturen, gåture i skoven, god musik, en tur i biffen, elsker at rejse, elsker at læse, elsker at synge, fremmede sprog, elsker børn, en romantisk middag med levende lys

Mere om mig :     Jeg stammer fra Ukraine og er en sensuel, feminin, givende og omsorgsfuld kvinde. Jeg har fast arbejde inden for salg, marketing og logistik. Fraskilt og har en voksen søn på 18 år. Jeg har boet i Danmark i 9 år og har permanent opholdstilladelse. Mine interesser er naturen, friluftsliv, bøger, madlavning, familie og hjemlig hygge. Elsker romantik, god musik og film. Jeg søger en kærlig og stabil mand, der ligesom jeg har lyst til opbygge et varmt og trygt parforhold.


Om dig


Jeg søger en mand i alderen :     i passende alder

Børn :     ingen hindring

Du er :     flink, kærlig, ansvarlig, varm, trofast, uden dårlige vaner, sjov, elsker børn, åbenhjertet, opmærksom, høflig, familiemenneske, stabil, romantisk