Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
 

Profil:   6823  


 
Land Russia
By Rostov-on-Don
Fødselsdato 1981-06-29
Højde 172
Vægt 86
Sprog engelsk - godt
Job type forsyningskædeleder
Partnerstatus ugift
Børn ingen
Uddannelse videregående
Rygning ikke ryger
Kontakt @

Om mig


Personlighed :     flink, trofast, pålidelig, kærlig, forstående, elsker børn, venlig, opmærksom, romantisk, feminin, åben og positiv, sjov, aktiv, følsom, humoristisk, smilende, målrettet, arbejdsom, intelligent, frisk, stabil, sensitiv, kreativ, livsglad, familiemenneske, ærlig og åbenhjertet, optimismistisk, genert, loyal, seriøs, ansvarlig, fornuftig

Mine interesser :     elsker at lave mad, friluftsliv, familie og hjemlig hygge, naturen, gåture i skoven, svømning, god musik, klassisk musik, en tur i biffen, elsker at rejse, teater, opera, ballet, elsker at læse, elsker børn, en romantisk middag med levende lys


Om dig


Jeg søger en mand i alderen :     38-50

Du er :     rar, flink, kærlig, ansvarlig, varm, ærlig, trofast, arbejdsom, uden dårlige vaner, sjov, målrettet, sund livsstil, elsker børn, seriøs, åbenhjertet, opmærksom, høflig, familiemenneske, en stille og rolig person, humoristisk, stabil, romantisk