Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
 

Profil:   6839  


 
Land Russia
By Novosibirsk
Fødselsdato 1974-01-30
Højde 165
Vægt 50
Sprog engelsk - godt
Job type psykolog
Partnerstatus fraskilt
Børn 1
Uddannelse videregående
Rygning ikke ryger
Kontakt @

Om mig


Personlighed :     flink, trofast, romantisk, sød, feminin, åben og positiv, en stille og rolig person, familiemenneske, loyal

Mine interesser :     elsker at lave mad, familie og hjemlig hygge, naturen, lange ture langs stranden, gåture i skoven, at cykle, svømning, god musik, fitness, elsker børn, en romantisk middag med levende lys

Mere om mig :     Jeg er en trofast, mild, beslutsom, loyal, intelligent, romantisk og kærlig kvinde. Jeg elsker at lytte til musik, læse, ture i naturen samt forskellige sportsaktiviteter. Lever sundt. Er meget kreativ: Synger og danser. Jeg søger efter en familieorienteret, kærlig, børnevenlig, opmærksom dansk mand - uden alt for mange dårlige vaner. Jeg ønsker at skabe en solid og rar familie baseret på gensidig respekt og tillid. Eventuelle børn er naturligvis ingen hindring. Jeg glæder mig til at høre fra dig.


Om dig


Jeg søger en mand i alderen :     45-60

Børn :     ingen hindring