Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
 

Profil:   6843  


 
Land Russia
By Tomsk
Fødselsdato 1971-12-13
Højde 165
Vægt 56
Sprog engelsk - godt
Job type sygeplejerske
Partnerstatus fraskilt
Børn 1
Uddannelse faglært
Rygning ikke ryger
Kontakt @

Om mig


Personlighed :     flink, trofast, pålidelig, kærlig, forstående, elsker børn, venlig, opmærksom, romantisk, feminin, åben og positiv, sjov, aktiv, rar, en stille og rolig person, smilende, målrettet, arbejdsom, intelligent, frisk, høflig, stabil, sensitiv, kreativ, livsglad, familiemenneske, ærlig og åbenhjertet, optimismistisk, charmerende, loyal, seriøs, sporty, ansvarlig, fornuftig

Mine interesser :     elsker at lave mad, friluftsliv, familie og hjemlig hygge, naturen, lange ture langs stranden, gåture i skoven, kæledyr, god musik, klassisk musik, en tur i biffen, kunst, elsker at rejse, elsker at danse, fitness, elsker at læse, elsker børn, en romantisk middag med levende lys

Mere om mig :     Jeg er en stabil, fornuftig og varmhjertet kvinde. Jeg arbejder som sygeplejerske på et sygehus. Elsker børn, romantisk hjemmehygge, god mad, lys på bordet. Interesserer mig for motion og fitness, rejser, musik, bøger og film. Jeg drømmer om ægteskab med en flink og kærlig mand op til 68 år, som sammen med mig har lyst til at opbygge en familie. Jeg glæder mig til dit brev. Det gør ikke noget at du har børn fra tidligere forhold - det er bare dejligt.


Om dig


Jeg søger en mand i alderen :     47-68

Børn :     ingen hindring

Du er :     rar, flink, kærlig, ansvarlig, varm, ærlig, trofast, arbejdsom, uden dårlige vaner, sjov, sund livsstil, elsker børn, seriøs, åbenhjertet, høflig, stabil, romantisk