Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
 

Profil:   6862  


 
Land Russia
By Tomsk
Fødselsdato 1973-07-05
Højde 166
Vægt 61
Sprog engelsk - lidt
Job type bogholder
Partnerstatus fraskilt
Børn 2
Uddannelse videregående
Rygning ikke ryger
Kontakt @

Om mig


Personlighed :     flink, trofast, pålidelig, kærlig, forstående, elsker børn, venlig, opmærksom, romantisk, sød, feminin, åben og positiv, sjov, aktiv, rar, en stille og rolig person, humoristisk, smilende, målrettet, reserveret, arbejdsom, intelligent, frisk, høflig, stabil, sensitiv, kreativ, livsglad, familiemenneske, ærlig og åbenhjertet, optimismistisk, charmerende, loyal, seriøs, sporty, ansvarlig, fornuftig

Mine interesser :     elsker at lave mad, friluftsliv, familie og hjemlig hygge, naturen, lange ture langs stranden, gåture i skoven, svømning, kæledyr, god musik, klassisk musik, en tur i biffen, elsker at rejse, elsker at danse, sport, fitness, teater, opera, ballet, design, elsker at læse, elsker børn, en romantisk middag med levende lys


Om dig


Jeg søger en mand i alderen :     46-60

Børn :     ingen hindring

Du er :     rar, flink, kærlig, ansvarlig, varm, ærlig, trofast, arbejdsom, uden dårlige vaner, sjov, målrettet, sporty, seriøs, åbenhjertet, opmærksom, familiemenneske, en stille og rolig person, stabil, romantisk