Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
 

Profil:   6877  


 
Land Russia
By Moscow
Fødselsdato 1991-01-24
Højde 170
Vægt 51
Sprog engelsk - godt, tysk - meget lidt, French
Job type underviser
Partnerstatus ugift
Børn ingen
Uddannelse videregående
Rygning ikke ryger
Kontakt @

Om mig


Personlighed :     flink, trofast, pålidelig, kærlig, forstående, elsker børn, venlig, opmærksom, romantisk, sød, feminin, åben og positiv, sjov, aktiv, humoristisk, smilende, målrettet, reserveret, arbejdsom, intelligent, frisk, høflig, stabil, sensitiv, livsglad, familiemenneske, ærlig og åbenhjertet, optimismistisk, charmerende, seriøs, sporty, ansvarlig, fornuftig

Mine interesser :     elsker at lave mad, familie og hjemlig hygge, naturen, lange ture langs stranden, gåture i skoven, at cykle, svømning, en tur i biffen, elsker at rejse, sport, fitness, teater, opera, ballet, elsker at læse, fremmede sprog, elsker børn, en romantisk middag med levende lys

Mere om mig :     I’m fond of foreign languages - after accomplishment of my PhD in Law Science I decided to start learning german language. As for sports, I took an active part in the series of Moscow marathons (10 km races (medals are present)). Moreover, I went for figure skating and horse riding. I love to visit theaters. Furthermore, I enjoy visiting new countries. I want to meet a sincere, intelligent, versatile man till 40 years old with a strong-willed character who is able to take responsibility for himself and his family. I'm attracted to a man with such qualities as self-confidence, the ability to make strategic decisions and find non-standard solutions in difficult life situations. Be able to compromise. It's great, if a man leads a healthy lifestyle, and be passionate about any sport, as amateur level or professional.


Om dig


Jeg søger en mand i alderen :     28-40

Børn :     ingen hindring

Du er :     rar, flink, kærlig, ansvarlig, varm, ærlig, trofast, arbejdsom, uden dårlige vaner, sporty, elsker børn, seriøs, opmærksom, familiemenneske, attraktiv, humoristisk, stabil, romantisk