Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
 

Profil:   6912  


 
Land Russia
By Stavropol
Fødselsdato 1984-11-24
Højde 168
Vægt 54
Sprog engelsk - godt, tysk - lidt
Job type underviser
Partnerstatus ugift
Børn ingen
Uddannelse videregående
Rygning ikke ryger
Kontakt @

Om mig


Personlighed :     flink, trofast, pålidelig, kærlig, forstående, elsker børn, venlig, opmærksom, romantisk, sød, feminin, åben og positiv, sjov, varm, aktiv, humoristisk, smilende, målrettet, reserveret, arbejdsom, intelligent, frisk, kreativ, livsglad, ærlig og åbenhjertet, optimismistisk, genert, charmerende, seriøs, sporty, ansvarlig

Mine interesser :     elsker at lave mad, friluftsliv, familie og hjemlig hygge, blomster, naturen, lange ture langs stranden, gåture i skoven, at cykle, svømning, kæledyr, god musik, klassisk musik, en tur i biffen, kunst, elsker at rejse, elsker at danse, sport, fitness, yoga, teater, opera, ballet, design, elsker at læse, fremmede sprog, fotografering, elsker børn, håndarbejde, en romantisk middag med levende lys


Om dig


Jeg søger en mand i alderen :     35-45

Børn :     ingen hindring

Du er :     rar, flink, kærlig, ansvarlig, varm, ærlig, trofast, arbejdsom, uden dårlige vaner, sjov, sporty, sund livsstil, elsker børn, seriøs, opmærksom, høflig, familiemenneske, attraktiv, en stille og rolig person, stabil, romantisk