Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
 

Profil:   6918  


 
Land Ukraine
By Poltava
Fødselsdato 1977-11-28
Højde 164
Vægt 55
Sprog engelsk - meget lidt
Job type lærer
Partnerstatus fraskilt
Børn 1
Uddannelse videregående
Rygning ikke ryger
Kontakt @

Om mig


Mine interesser :     elsker at lave mad, familie og hjemlig hygge, lange ture langs stranden, gåture i skoven, svømning, kæledyr, god musik, en tur i biffen, kunst, elsker at danse, fitness, elsker børn, en romantisk middag med levende lys

Mere om mig :     Jeg er en feminin, varm, attraktiv, humoristisk, intelligent, loyal, sensuel, kærlig, monogam og trofast kvinde med masser af karisma. Mine interesser er naturen, blomster, dyr, friluftsliv, rejser, svømning, cykleture, film, bøger, teater, musik, børn og familie. Jeg savner en at dele livet og fremtiden med. Jeg elsker hjemmelig hygge med lys på bordet, holder af at gå en tur lang stranden eller i skoven, bare gå hånd i hånd. Jeg søger en åben, flink og familieorienteret mand op til 55 år til fast forhold. Det gør ikke noget at du har børn fra tidligere forhold - det er bare dejligt.


Om dig


Jeg søger en mand i alderen :     40-55

Børn :     ingen hindring