Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
 

Profil:   6283  


 
Land Russia
By Moscow
Fødselsdato 1976-01-29
Højde 160
Vægt 50
Sprog engelsk - godt
Job type bogholder
Partnerstatus ugift
Børn ingen
Uddannelse videregående
Rygning ikke ryger
Kontakt @

Om mig


Personlighed :     romantisk, feminin, åben og positiv, sjov, aktiv, følsom, familiemenneske

Mine interesser :     elsker at lave mad, familie og hjemlig hygge, naturen, gåture i skoven, kæledyr, god musik, en tur i biffen, design, elsker at læse

Mere om mig :     Hej, jeg hedder Eugenia og er en chamerende, smilende, romantisk og kærlig kvinde fra Novosibirsk. Jeg ønsker ægteskab med en seriøs, varm og kærlig dansk mand med humoristisk sans. Har aldrig været gift og har ingen børn. Jeg er glad og ærlig med sunde interesser: hjemlig hygge, familie, motion, svømning, musik, dans, fitness og natur. Skriv og du vil ikke fortryde. Jeg taler engelsk og venter spændt på at høre fra dig. Det gør ikke noget at du har børn fra tidligere forhold - det er bare dejligt, da jeg elsker børn.


Om dig


Jeg søger en mand i alderen :     40-52

Børn :     ingen hindring

Du er :     flink, kærlig, åbenhjertet, høflig, romantisk