Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
 

Profil:   6980  


 
Land Denmark
By Jylland
Fødselsdato 1979-09-09
Højde 165
Vægt 70
Sprog dansk - flydende
Job type Ernæringsassistent
Partnerstatus fraskilt
Børn 2
Uddannelse faglært
Rygning ikke ryger
Kontakt @

Om mig


Personlighed :     flink, pålidelig, kærlig, elsker børn, venlig, romantisk, sød, åben og positiv, sjov, aktiv, smilende, arbejdsom, frisk, stabil, familiemenneske, optimismistisk

Mine interesser :     elsker at lave mad, familie og hjemlig hygge, naturen, lange ture langs stranden, gåture i skoven, at cykle, svømning, god musik, en tur i biffen, elsker at rejse, elsker at danse, fitness, elsker at læse, elsker børn, en romantisk middag med levende lys

Mere om mig :     Jeg er en charmerende og venlig kvinde. Har boet i Danmark i snart 11 år. Fraskilt med 2 sønner på 17 og 10 år. Jeg har en god uddannelse, er rolig af temperament, sætter pris på humor, romantik og hygge, elsker at rejse. Jeg søger en rar, kærlig og familieorienteret mand op til 50 år, der som jeg gerne vil have et seriøst parforhold, baseret på kærlighed og venskab. Glæder mig meget til at høre fra dig. Det gør ikke noget at du har børn fra tidligere forhold - det er bare dejligt.


Om dig


Jeg søger en mand i alderen :     40-50

Børn :     ingen hindring

Du er :     rar, flink, varm, ærlig, uden dårlige vaner, sjov, elsker børn, seriøs, stabil