Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
 

Profil:   7047  


 
Land Denmark
By Jylland
Fødselsdato 1979-12-22
Højde 165
Vægt 65
Sprog engelsk - godt, dansk - flydende
Job type personalechef
Partnerstatus fraskilt
Børn 1
Uddannelse faglært
Kontakt @

Om mig


Personlighed :     flink, trofast, pålidelig, kærlig, forstående, opmærksom, romantisk, feminin, åben og positiv, sjov, varm, aktiv, humoristisk, smilende, målrettet, intelligent, frisk, stabil, livsglad, charmerende, seriøs, ansvarlig

Mine interesser :     familie og hjemlig hygge, naturen, lange ture langs stranden, gåture i skoven, svømning, god musik, en tur i biffen, elsker at rejse, elsker at danse, elsker at synge, fremmede sprog, fotografering, politik, elsker børn, en romantisk middag med levende lys

Mere om mig :     Hej. Jeg hedder Olga. Stammer oprindeligt fra Rusland, men har boet fast i Danmark i de seneste 4 år. Fraskilt og har en voksen datter på 23 år, som bor i Rusland. Jeg søger en kærlig, familieorienteret og oprigtig mand til fast forhold, baseret på kærlighed, gensidig respekt og forståelse for hinanden.


Om dig


Jeg søger en mand i alderen :     i passende alder

Børn :     ingen hindring

Du er :     rar, kærlig, ansvarlig, varm, trofast, arbejdsom, sjov, målrettet, seriøs, høflig, familiemenneske, en stille og rolig person, stabil, romantisk