Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
 

Profil:   7049  


 
Land Denmark
By Jylland
Fødselsdato 1972-09-17
Højde 160
Vægt 57
Sprog engelsk - godt, dansk - godt
Job type selvstændig
Partnerstatus fraskilt
Børn 1
Uddannelse faglært
Rygning ikke ryger
Kontakt @

Om mig


Mere om mig :     Hej, mit navn er Nok. Min veninde er lykkeligt gift gennem Alliance Online og har boet i Danmark i mange år. Nu må det være min tur ;) Jeg er en positiv, romantisk, afbalanceret, underholdende, sjov, trofast og optimistisk kvinde. Stammer oprindeligt fra Thailand, men bor nu permanent i de sidste 11 år i Danmark. Jeg blev skilt for 6 måneder siden og har en voksen ikke hjemmeboende søn. Jeg elsker børn og kæledyr , god musik, dans, natur, rejser, aktivt friluftsliv, sauna, massage, fitness og svømning. Jeg elsker livet og jeg er meget omsorgsfuld. Jeg søger efter en trofast dansk mand i passende alder, som er klar til ægteskab, og som er dybt følsom, kærlig og åben.


JEG ER:  Trofast, flink, venlig, sød, sjov, aktiv, elsker børn, feminin, frisk, smilende, målrettet, kreativ og familiemenneske.
DU ER:  Ikke-ryger, rar, varm, arbejdsom, uden dårlige vaner, målrettet, kærligr, seriøs, familiemenneske, elsker hjemlig hygge, strand , lange  gårture i skoven, svømning, en tur i biffen, elsker  at rejse og romantiske middage med levende lys.
Om du har børn fra tidligere forhold, så er de også velkommen. Har dette fanget dit blik så skriv til mig det kunne jo være at det lige netop er dig jeg venter på. Glæder mig til at høre fra dig.  


Om dig


Jeg søger en mand i alderen :     44-56

Børn :     ingen hindring