Profil:   7097  


 
Land Denmark
By Jylland
Fødselsdato 1973-02-10
Højde 164
Vægt 60
Sprog engelsk - godt, dansk - godt
Job type funktionær
Partnerstatus fraskilt
Børn 1
Uddannelse videregående
Rygning ikke ryger
Kontakt @

Om mig


Personlighed :     flink, trofast, pålidelig, kærlig, forstående, elsker børn, venlig, opmærksom, romantisk, sød, åben og positiv, sjov, varm, aktiv, følsom, en stille og rolig person, humoristisk, smilende, målrettet, arbejdsom, intelligent, frisk, høflig, stabil, sensitiv, kreativ, livsglad, familiemenneske, ærlig og åbenhjertet, optimismistisk, genert, charmerende, loyal, seriøs, sporty, ansvarlig, fornuftig

Mine interesser :     elsker at lave mad, friluftsliv, familie og hjemlig hygge, naturen, lange ture langs stranden, gåture i skoven, at cykle, svømning, kæledyr, god musik, klassisk musik, en tur i biffen, kunst, elsker at rejse, elsker at danse, sport, fitness, yoga, teater, opera, ballet, design, elsker at læse, fremmede sprog, elsker børn, håndarbejde, en romantisk middag med levende lys

Mere om mig :     Hej. Jeg hedder Elena. Stammer oprindeligt fra Rusland; men har boet fast i Danmark i de seneste 7 år. Er fraskilt og har en søn på 28 år, som bor i Moskva Jeg er uddannet programmør, men har de senere år arbejdet som logistikmedarbejder. Jeg er en seriøs, åben, kærlig, sensuel, romantisk og betænksom kvinde. Jeg elsker hjemlig hygge med levende lys og god hjemmelavet mad, som jeg nyder at tilberede. Jeg har også stor fornøjelse af aftener i byen en gang i mellem. Et par gange om ugen går jeg til fitness eller cykler. Jeg er et stort naturmenneske og nyder ture til skov og strand. Om sommeren elsker jeg at svømme i havet. Jeg søger en mand  til et varmt og kærligt ægteskab baseret på gensidig forståelse og respekt. En aktiv, kærlig og romantisk mand, som ligesom jeg mangler den helt rigtige ledsagerske til resten af livet. Jeg glæder mig til at høre nærmere fra dig :)    


Om dig


Jeg søger en mand i alderen :     40-65

Børn :     ingen hindring

Du er :     flink, kærlig, ansvarlig, varm, ærlig, trofast, arbejdsom, sjov, sporty, sund livsstil, elsker børn, seriøs, åbenhjertet, opmærksom, høflig, familiemenneske, en stille og rolig person, humoristisk, stabil, romantisk