Profil:   7143  


 
Land Russia
By St. Petersburg
Fødselsdato 1990-10-03
Højde 164
Vægt 57
Sprog engelsk - flydende
Job type engelsk lærer
Partnerstatus fraskilt
Børn ingen
Uddannelse videregående
Rygning ikke ryger
Kontakt @

Om mig


Personlighed :     flink, trofast, elsker børn, venlig, opmærksom, feminin, åben og positiv, sjov, humoristisk, ærlig og åbenhjertet, optimismistisk, charmerende, fornuftig

Mine interesser :     familie og hjemlig hygge, naturen, lange ture langs stranden, at cykle, elsker at rejse, elsker at danse, sport, elsker at læse, fremmede sprog, fotografering, elsker børn, en romantisk middag med levende lys

Mere om mig :     I am a many-sided, creative and sociable person, I am always open to everything new, new acquaintances and new countries, I respect all nationalities and easily find a common language with different people. I am also curious, sociable, kind, soft but strong-willed. I love children, animals and nature. I like drawing, photography, reading. I am interested in astropsychology, psychology. I studied at the international institute of positive psychotherapy. I also love dancing, cycling, swimming, travel, foreign languages.


Om dig


Jeg søger en mand i alderen :     35-50

Børn :     ingen hindring

Du er :     flink, kærlig, humoristisk, stabil