Profil:   7165  


 
Land Denmark
By Jylland
Fødselsdato 1960-06-05
Højde 163
Vægt 70
Sprog engelsk - godt, dansk - godt
Job type Kosmetolog
Partnerstatus enke
Børn ingen
Uddannelse videregående
Rygning ikke ryger
Kontakt @

Om mig


Personlighed :     flink, trofast, kærlig, venlig, romantisk, feminin, åben og positiv, sjov, varm, følsom, målrettet, intelligent, frisk, sensitiv, kreativ, livsglad, ærlig og åbenhjertet, optimismistisk, charmerende, sporty, ansvarlig, fornuftig

Mine interesser :     friluftsliv, familie og hjemlig hygge, naturen, lange ture langs stranden, gåture i skoven, svømning, elsker at rejse, sport, fitness, teater, opera, ballet, en romantisk middag med levende lys

Mere om mig :     Jeg søger en sød og kærlig mand, der som jeg ønsker en livsledsager til ægteskab eller fast forhold så vi kan leve og opleve lykken ved at være sammen om kærligheden i gensidig forståelse og respekt. Jeg er en attraktiv, aktiv og selvstændig pige, der oprindelig stammer fra Ukraine men har boet fast i Danmark de seneste 10 år. Jeg er enke og uddannet som ingeniør men har de senere år arbejdet som kosmetolog på en lille klinik. Som person kan jeg betegnes om kærlig, romantisk, feminin, intelligent, åben og positiv, sjov, varm, følsom, kreativ og livsglad. Mine interesser er familie og hjemlig hygge, natur, friluftsliv, gåture ved vandet og en romantisk middag med hjemmelavet mad og levende lys. Desuden elsker jeg at rejse og går til fitness et par gange om ugen. Holder mig i det hele taget sund, rask og ung både af udseende og sind. Er du derfor manden, der søger de samme værdier i livet, men mangler og savner en kvinde der kan gøre det hele fuldendt, så synes jeg du skal skynder dig at kontakte mig. Jeg glæder mig til at læse dit brev og møde dig i den virkelige verden. Kærlig hilsen fra mig :)


Om dig


Jeg søger en mand i alderen :     i passende alder

Børn :     ingen hindring

Du er :     rar, flink, kærlig, ansvarlig, ærlig, trofast, seriøs, åbenhjertet, høflig, familiemenneske, en stille og rolig person, stabil, romantisk