Profil:   7177  


 
Land Denmark
By Jylland
Fødselsdato 1983-09-17
Højde 168
Vægt 58
Sprog engelsk - godt, dansk - lidt
Job type bogholder
Partnerstatus enke
Børn 1
Uddannelse videregående
Rygning ikke ryger
Kontakt @

Om mig


Personlighed :     flink, forstående, venlig, romantisk, feminin, sjov, aktiv, rar, frisk, kreativ, familiemenneske, ansvarlig

Mine interesser :     elsker at lave mad, familie og hjemlig hygge, naturen, gåture i skoven, svømning, god musik, en tur i biffen, elsker at rejse, sport, elsker at synge, håndarbejde

Mere om mig :     Hej, jeg hedder Olena. Jeg stammer oprindeligt fra Ukraine, men har de sidste 10 måneder boet i Danmark (Jylland). Jeg har en søn, vi lærer dansk på sprogskole. Jeg kan godt lide at synge spanske sange. I fritiden laver jeg smykker af perler eller går til yoga. Jeg elsker at lave mad. Jeg vil gerne finde den eneste ene og stifte familien.


Om dig


Jeg søger en mand i alderen :     39-49

Børn :     gerne weekendfar

Du er :     rar, flink, kærlig, ansvarlig, varm, trofast, uden dårlige vaner, sjov, sund livsstil, elsker børn, seriøs, familiemenneske, attraktiv, humoristisk, stabil, romantisk