Profil:   6101  


 
Land Denmark
By Kolding
Fødselsdato 1970-07-20
Højde 165
Vægt 75
Sprog dansk - godt
Job type Massør, fysioterapeut
Partnerstatus fraskilt
Børn 2 adult
Uddannelse videregående
Rygning ikke ryger
Kontakt @

Om mig


Personlighed :     flink, trofast, pålidelig, kærlig, forstående, elsker børn, venlig, opmærksom, romantisk, sød, feminin, åben og positiv, sjov, varm, rar, humoristisk, smilende, målrettet, arbejdsom, intelligent, høflig, stabil, sensitiv, kreativ, livsglad, familiemenneske, ærlig og åbenhjertet, optimismistisk, charmerende, loyal, seriøs, sporty, ansvarlig, fornuftig

Mine interesser :     elsker at lave mad, friluftsliv, familie og hjemlig hygge, naturen, lange ture langs stranden, gåture i skoven, svømning, kæledyr, klassisk musik, en tur i biffen, kunst, elsker at rejse, elsker at danse, sport, teater, opera, ballet, design, elsker at læse, elsker børn, håndarbejde, en romantisk middag med levende lys

Mere om mig :     Jeg er en sød, kærlig og attraktiv kvinde, som søger en venlig, omsorgsfuld, kærlig, aktiv og positiv mand med sans for humor. Jeg savner dig, så vi sammen kan opleve kærligheden og nyde livet. Mine værdier som jeg gerne vil dele med dig er: Familieliv, sund livsstil, rejse/opleve verden, samt at finde indre ro og samhørighed i en travl hverdag. Jeg elsker at lave lækre madretter, gerne uden kød, med fisk og grønsager. Noget jeg også sætter pris på er at gå tur langs stranden og i skoven, og helst hånd i hånd med dig. I hverdagen efter arbejde holder jeg af hjemlig hygge og lytter gerne til musik. Jeg drikker ikke alkohol men kan sommetider godt lide et glas rødvin når vi sammen har en aften med dejlig mad og romantik. Jeg har flere uddannelser og i mit arbejdsliv holder jeg af at hjælpe andre mennesker med at få det bedre i muskler og led. Det gør jeg som fysioterapeut, der er min hovedbeskæftigelse. Mit store ønske at møde dig, så vi sammen kan leve det gode liv som vi fortjener med kærlighed og gensidig respekt for hinanden. Er du manden der kan nikke genkende til ovenstående synes jeg blot du skal skynde dig at skrive til mig. Jeg glæder mig til at høre fra dig.


Om dig


Jeg søger en mand i alderen :     48-65

Du er :     rar, flink, kærlig, ansvarlig, varm, ærlig, trofast, arbejdsom, sjov, sporty, elsker børn, seriøs, åbenhjertet, opmærksom, høflig, familiemenneske, en stille og rolig person, humoristisk, stabil, romantisk