Profil:   6277  


 
Land Russia
By Moscow
Fødselsdato 1981-04-04
Højde 173
Vægt 58
Sprog engelsk - flydende
Job type journalist
Partnerstatus ugift
Børn ingen
Uddannelse videregående
Rygning ikke ryger
Kontakt @

Om mig


Mere om mig :     Jeg er en sød, charmerende, ærlig, åben, spontan og trofast kvinde. Af karakter er jeg venlig, imødekommende og forstående. Mine interesser er film, musik, kunst, bøger, sport og hjemmehygge. Jeg elsker at at svømme, cykle eller gå en lang tur i naturen. Lidt om dig: loyal, kærlig, flink og rar, parat til fast forhold og har lyst til at blive en familie, familiemenneske, humoristisk. Hvis bare nogle af disse ord passer på dig, så skriv eller send mig en mail! Eventuelle børn vil ikke være nogen hindring. Jeg glæder mig til at høre nærmere fra dig :)


Om dig


Jeg søger en mand i alderen :     35-45

Børn :     ingen hindring

Du er :     flink, kærlig, elsker børn, seriøs, åbenhjertet, romantisk