faqHer finder du svar på generelle spørgsmål, andre har stillet før dig. Kan du ikke finde svar på dine spørgsmål, er du velkommen til at kontakte os, Alliance Online står til din tjeneste!

Er alle kvinderne i kataloget virkelige?

Ja, alle kvinderne er virkelige. Vi har en russisk version af vores hjemmeside, hvor vi tilbyder at ”alle kvinder kan sende os information om sig selv med billede, for publicering på vores danske hjemmeside”. Dette betyder, at alle kvinder er reelle og søger efter et nyt, seriøst og stabilt forhold. Vi forsøger at kontrollere alle vores kvinder, og vi samarbejder med flere Anti-scam bureauer, herunder RussianBlackList.com – en organisation, som slås mod bedragere.

Hvor svært er det at blive gift med en russer? Hvor lang tid tager det?

Her kommer en lille succeshistorie fra en af vores kunder:
Kære jer! Medierne er fulde af skrækhistorier om hvor besværligt det er at få sin udenlandske udkårne til Danmark. Her er en lille historie om, hvor hurtigt det kan gå, hvis man laver sit arbejde ordentligt. Som du ved, fandt jeg Ilona på Alliance-online. Efter en del møder, blev vi enige om at det skulle være os. Ilona kom til Danmark den 30. januar. Vi blev gift den 6. februar og så startede arbejdet med familie sammenføring. Vi afleverede ansøgning med div. bilag hos vores lokale politi den 16. februar. Udlændingestyrelsen har ca. 7 mdr. ekspeditionstid på dette, men allerede efter 6 uger fik vi Ilona’s pas med opholdstilladelse retur. Der forestår stadig en masse hårdt arbejde fra os begge i form af sprogundervisning etc. men det klarer vi også. Med venlig hilsen Ilona og Gert.

Er der kun russiske kvinder på jeres hjemmeside?

Nej, vi har kvinder fra mange af de tidligere Sovjetiske republikker, såsom Ukraine, Hviderusland og Baltikum. Vi har også kvinder, som bor i DK og de andre europæiske lande. Men alle kvinderne har en russisk baggrund, og alle søger seriøst efter vestlige mænd.

Hvor lang tid tager det at få et svar fra pigen?

Vi gør alt mulig for at sikre, at vores kunder får et svar fra pigerne i vores katalog. Men spørgsmålet er umuligt at svare konkret på, da det jo er forskelligt fra pige til pige, hvor hurtigt de svarer. Det er hurtigst at benytte e-mail, men også her skal man have større tålmodighed, end vi er vant til herhjemme. Mange af pigerne har ikke så mange penge og benytter sig derfor af e-mail service eller en Internet cafe, når de skal se deres mails. Hvis du skriver et almindeligt brev, som sendes med postvæsenet, kan der i sjældne tilfælde gå op til 2 måneder. Selvfølgelig går det somme tider hurtigere, men der er meget stor forskel på vores postvæsen og deres – specielt når det gælder udenlandske breve. Og du har også en garanti: Hvis pigen/kvinden, du har betalt adressen for, ikke svarer på dit første brev, er du som vores kunde velkommen til at kontakte os igen og få en adresse på en anden pige fra vores kartotek helt gratis, efter at vi har tjekket sagen. Garantien gælder i 2 måneder.

Jeg er 50 år gammel, men jeg ønsker at finde en ung kvinde til et forhold. Det var umuligt i DK, så jeg har besluttet mig for at finde en russisk kvinde, fordi jeg har hørt, at aldersforskellen ikke spiller nogen rolle. Er dette sandt, og hvorfor?

Rent generelt ønsker russiske kvinder mænd, som er ældre end sig selv. Man forstår, at en ældre ledsager forstår dem bedre, er bedre i stand til at sætte pris på sin kone og støtte hende, men også moralsk. Russiske kvinder bliver hurtigere voksne intellektuelt end russiske mænd. Ved 18 – 20 års alderen er russiske kvinder klar til at møde udfordringen med at skabe en familie og få børn. De føler sig tryggere med en mand, som er mindst 5-10 år ældre.

Hvorfor er der gratis adresser i kataloget – hvad er det?

GRATIS adresser har kvinder, som har betalt for denne service. De har bestemt sig for at fremskynde processen, og give dig muligheden til at kontakte dem så hurtigt som mulig.

Hvor ofte opdateres kataloget?

Kataloget opdateres næsten hver dag og mindst 1 gang om ugen.

Jeg ønsker at gøre et godt indtryk i mit første brev, men jeg er ikke sikker på, hvad jeg skal skrive til en, som jeg ikke kender?

Koncentrer dig om at formidle hvorfor du skriver specielt til hende, og hvad som eventuelt fascinerer dig specielt ved netop hende. Lad være med at starte med at fortælle om, hvad du ejer og hvor højt du sætter dig selv. Endeligt er der kvaliteten af medsendte billeder. Pigerne bruger ganske mange penge og tid på, at få lavet billeder hos en professionel fotograf. Jeg ser ofte, at de billeder, som fremsendes til pigerne, er fra haven, fra stranden, fra grillfesten hos moster Gerda… og ofte af ganske dårlig kvalitet. Dette udtrykker ikke den seriøsitet, som pigerne er på udkig efter. Vedlæg ikke billeder, hvor du er halvnøgen eller udfordrende. Dette giver desværre et dårlig indtryk.

Jeg er ikke så god til engelsk. Kan jeg ikke bare bruge en computer-oversætter?

Jo, principielt godt, men en sådan oversættelse er ofte af meget dårlig kvalitet. Ofte er teksten svær at læse, og direkte uforståelig eller misvisende. Især en oversættelse til russisk kan ikke anbefales, især da du ikke kan tjekke teksten bagefter, hvis du ikke kender russisk.

Jeg har sendt brev til en kvinde, som jeg virkelig godt kan lide, men hun har ikke svaret mig. Skal jeg give op eller forsøge igen?

Først, husk at Internettet er en luksus for mange russere, så giv hende mindst 3-4 dage til at svare på dit brev. Forsøg herefter med en kort besked, hvor du spøger om hun har modtaget brevet. Det kan være at brevet er forsvundet, eller at der er tekniske problemer.

Jeg har fundet en kvinde på jeres hjemmeside. Hun siger i sin annonce, at hun søger efter en mand op til 45 år, men jeg er over 50. Hvad skal jeg gøre?

Vi anbefaler dig at skrive til hende på trods af dette. Alle er individuelle, så dersom du virkelig ønsker det og har seriøse intensioner, vil alt afhænge af dig– om det lykkes for dig at fange hendes opmærksomhed. Du må ikke bare give op, hvis du virkeligt ønsker noget! (Et godt motto for det meste i livet).

Er det OK at sende penge til den jeg skriver med?

Nej, vi anbefaler på det kraftigste ikke at sende penge eller dyre gaver til en kvinde, som du endnu ikke har mødt. Forsøg først at lære hinanden at kende ansigt til ansigt; vær sikker på, at hun er seriøst interesseret i dig, for mere end bare det faktum, at du er en spændende udlænding. Du kan godt hjælpe hende med at betale flybilletten, men send ikke penge til pigen. Hvis det er til en billet, så få et rejsebureau til at udstede billetten i hendes hjemland. Og sig til dem, at hvis hun prøver at få penge retur for sin billet, må de ikke gøre det, fordi det er kun dig (indbetaleren) som kan få pengene retur.

Jeg har lige indledt et forhold til en russisk kvinde, og har bestemt mig for at invitere hende på besøg hos mig. Jeg er ikke sikker på, hvad jeg skal gøre. Kan I hjælpe mig med det?

Du fremsender invitation til den danske repræsentation i det land, din kæreste kommer fra, og din kæreste (ansøgeren) fremsender/afleverer pas, pasfotos, visumansøgning og penge til dennes repræsentation (ambassaden i Moskva eller konsulat i St. Petersburg), hvorefter visumbehandling foretages i løbet af 3-4 uger (første gang). Senere ansøgninger sagsbehandles hurtigere, i nogle tilfælde helt ned til en uge. Din kæreste skal dog møde personligt op på ambassaden eller konsulatet i forbindelse med afhentning af visum. Ansøgning om visumAnsøgning om visum indgives til en dansk repræsentation (ambassade eller konsulat) i ansøgerens hjemland. Din udenlandske kæreste kan evt. downloade visumansøgningsformularen fra den danske ambassades hjemmeside, og gøre det hele klar hjemmefra. Derudover skal der medbringes følgende:

  • Pas
  • 2 pasfotos
  • Invitation fra dig (denne kan du dog selv sende til den pågældende repræsentation)
  • Penge til betaling for at indgive visum ansøgning – cirka 350 kr.

Kan min russiske kæreste få opholdstilladelse, før vi bliver gift?

Nej, men hun automatisk vil få opholdstilladelse og arbejdstilladelse i forbindelsen med vielsen.

Er vielse i Rusland gyldig i Danmark? Mit spørgsmål til dig er, om de papirer/dokumenter, som vi vil modtage ved vores bryllup er gyldige i Danmark, når vi kommer tilbage hertil?

Ægteskabet vil givetvis være gyldigt også i Danmark, hvis de russiske formkrav til vielser er opfyldt og vielsen er foretaget af den myndighed, som er kompetent hertil efter de russiske regler. Hvis I ikke kan blive gift i Danmark, må I kontakte enten de danske ambassader i landet eller med din partners hjælp kontakte de myndigheder, der står for vielser i landet, og spørge hvilke dokumenter der behøves. I kan jo også bare gifte jer på ny i Danmark. Det tager kun få minutter på et rådhus og koster ikke noget.

Jeg har sendt e-mail til pigen og fået en fejlmeddelelse retur. Hvad gør jeg galt?

Hvis du modtager en fejlmeddelelse om, at ”modtager er ukendt” eller at ”brevet er forsøgt afleveret i en eller flere dage” eller lignende, så skyldes det, at dit brev er afvist, fordi indholdet er for stort. De fleste mailservere i udlandet accepterer eksempelvis ikke for store billed-filer. Du skal inden afsendelsen sørge for, at eventuelt vedhæftede filer (ofte billeder) ikke er større end 50-60 Kb.

Jeg ønsker at vedhæfte et billede i min e-mail til pigen. Hvor stor bør denne billed-fil maksimalt være?

I Rusland er begrebet Flat-rate ikke ”opfundet” endnu. Her betales internet efter forbrug. Det er for det meste både dyrt og langsomt. Så ofte vil e-mails med store vedhæftede filer ganske enkelt ikke blive åbnet – og du vil derfor aldrig få noget svar. Husk, når du vedhæfter billeder til pigerne, så må disse ikke være større end 50-60 KB.