Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!

VELKOMMEN TIL ALLIANinfoCE!

Savner du en at dele livet med? Så er du akkurat det rigtige sted. Her kan du finde din nye veninde eller kæreste. Det behøver ikke være så svært som du tror, og vi vil gerne hjælpe dig med at finde Den eneste ene. Så skynd dig at prøve Alliance – livet venter derude.

Vi er et Online-Agentur med fokus på kærlighed og ægteskab. Vi formidler seriøse kontakter mellem danske mænd og russiske kvinder i alle aldre og har ført mange par sammen (læs mere). Alle af vores kvinder søger efter et nyt, seriøst og stabilt forhold. Russisk mentalitet er i høj grad præget af varme hjerter. Nøgleord for russiske kvinder er trofasthed, omsorgsfuldhed, kærlighed, ærlighed samt universal tolerance.

MULIGHEDER

Du kan købe enkelte adresser – vælg profiler fra vores Katalog og send din bestilling til os via e-mail – husk at opgive præcist, hvad du ønsker at bestille samt dit navn og adresse. Vi kan også tilbyde en skræddersyet søgning, der tager udgangspunkt i dine særlige behov og ønsker: Special Service.

PERSONLIG BETJENING

Hos Alliance får du personlig betjening over telefonen, når du har brug for det. Du kan naturligvis også stille os spørgsmål via e-mail: mail@alliance-online.dk Ved at læse FAQ’en kan du måske få svar på dit spørgsmål uden at tage kontakt til os.

OVERSÆTTELSE

af breve – Dansk – Russisk – Engelsk – Tysk

RUSSISK VISUM

Hjælp med søgning af russisk turistvisum. Gyldighed 30 dage fra indrejse. Pas og et pas billede tilsendes til os, man får passet med visum retur om ca. 1-7 dage. Prisen er inkl. konsulat gebyr, visumsupport samt anbefalede forsendelser.

Er 30 dage ikke nok, kan vi hjælpe dig med multiple entry businessvisum / forretningsvisum, som er meget mere fleksibel og varer op til 1 år.

VISUMANSØGNING

Hos Alliance får du også hjælp med visumansøgning, som vi kan skrive og sende for dig til Ambassaden.

BØGER

Dansk-Russisk Ordbog, Russisk-Dansk Ordbog eller Russisk for begyndere (CD-ROM). Er du interesseret i en af de ovenstående bøger, så kontakt os.

GARANTI

Vi har kun seriøse piger i vores klub, piger som søger tryghed, kærlighed og som virkelig ønsker at skabe familie med en god mand. Hvis du har kigget på andre bureau´er, vil du se, at vores priser er yderst billige, og vi vil samtidig garanterer dig, at vi er 100% seriøse. Vi har ikke så stor database, så vi kan holde tæt kontakt med vores kvinder. De gennemgår alle et grundigt interview, og vi sikrer os, at de er seriøse! Mange af dem er vores venner eller venners venner. Vi har mange tilfredse klienter, og her er det dig og kvinden der kommer i 1.række!

Du har altid en garanti hos Alliance Online. Hvis e-mail adressen ikke virker, får du en ny uden beregning. Hvis pigen ikke svarer dig, får du også en ny uden beregning. Dog kun een ombytning pr. køb. Bemærk at ombytning kun kan ske indenfor samme priskategori. Garantien gælder i 2 måneder. Indbetalte beløb refunderes ikke.