special serviceSpecial Service – skræddersyet søgning – et godt alternativ

Da vi på det seneste har haft utrolig gode resultater med individuel søgning, tilbyder vi nu dette alternativ til vore mere traditionelle kontaktbureau-aktiviteter: Special Service…

Kort fortalt fremsender du en beskrivelse af din drømme-pige, samt eksempler på profiler fra vores online-katalog, som du kunne tænke dig at kontakte. Vi skal bruge nogle få relevante personlige oplysninger om dig selv, såsom alder, højde, vægt, antal børn. Derudover dit mobiltelefonnummer, e-mail-adresse samt postadresse.  Afslutningsvis skal vi bruge et vellignende foto af dig. Samtlige oplysninger behandles naturligvis i største fortrolighed og vil ikke blive videregivet uden forudgående aftale. Vi opretter nu en profil-beskrivelse af dig indeholdende dine ønsker til pigen, som sendes til vore kontakter i de områder, hvor pigerne bor – for herigennem at finde netop DEN PIGE, som passer bedst til dine ønsker.

Efter at have modtaget samtlige tilbagemeldinger fra Rusland, sender vi en rapport til dig. Special Service er din garanti for en positiv kontakt. Hvis dine krav og ønsker er bare nogenlunde rimelige, vil vi garantere dig en positiv respons fra mindst fem piger.

Ved brug af vores indgående kendskab til hvad russiske piger søger, vil netop de af dine kvaliteter, som virker mest attraktive på pigerne, blive fremhævet i vores profil-beskrivelse af dig. Alliance-online: Ikke bare et lille skridt hen ad vejen, men din mulighed for gennem rådgivning og støtte at få opfyldt netop dine specielle ønsker. Special Service: Din drøm – vores virkelighed!

Prisen for Special Service er 2.999,- DKK

 

TILMELDELSE

Send venligst e-mail til os med dine personlige oplysninger:

  • Navn
  • Adresse
  • E-mail-Telefonnummer-Mobil
  • Vellignende portræt-foto
  • Alder-Højde-Vægt
  • Job-Uddannelse
  • Partnerstatus-Antal børn
  • Dine interesser
  • Hvem søger du (alder, antal børn o.s.v.)

GENEREL INFORMATION

Dine personlige oplysninger vil blive brugt til at optage dig i Alliance Onlines kartotek. De behandles diskret og fortroligt og vil ikke blive videregivet. Special Service hos Alliance-online.dk er personligt og igangsættes fra det tidspunkt Alliance-online.dk har modtaget indbetalingen.

Det glæder os meget, at mange af vore kunder har fundet den ENESTE ENE gennem Special Service!

Din drøm – vores virkelighed!