På Alliance Online får vi meget ofte mails fra glade kunder som siger tak, fordi de har fundet en kæreste for livet. De vil gerne dele sine succeshistorier og positive oplevelser med andre kunder af Alliance Online.

Her ser du et lille udpluk af glade kunders e-mails til os:

Drømme, der gik i opfyldelse

Kære Tanya,

Vi vil gerne sige dig tusind tak for dit arbejde og din hjælp. Takket være Alliance-Online har vi fundet hinanden og er nu lykkelig gift!

Inden da var vores liv ikke så rosenrødt. Vi havde hver især i lang tid gået og drømt om at møde den eneste ene, en anstændig og seriøs partner som livsledsager. Vi søgte overalt, og blev registreret på mange dating sites, men årene gik blot og intet skete. Alle bestræbelser til ingen nytte, kun frustration.

Men så en dag finder jeg Alliance-Online.dk og kan se, at Tanya tilbyder sine kunder at få individuel service, som omfatter alt hjælp i processen med søgning, rådgivning og anbefalinger mv. Jeg beslutter mig straks for at gør brug at denne service og får hurtigt al den hjælp jeg så længe havde savnet. Med Alliance-Online som støtte kunne jeg igen begynde, at drømme og have ambitiøse men realistiske mål for lykken.

Efter nogen tid skete der noget meget interessant. Pludselig var der kontakt til min elskede Svetlana i Vladivostok. Et sted meget langt væk fra Danmark. Men når bare drømmene er stærke skal det hele nok gå i opfyldelse og så betyder afstand i kilometer over landegrænser intet.

I starten skrev vi til hinanden på mail og snart fik vi forbindelse på Skype. Derefter kom det længe ventede møde i Danmark. Vi fandt hurtigt ud af, at vi havde de samme synspunkter, værdier og ønsker til tilværelsen. Og derfra var der ikke langt til at indse at vi ønskede at være sammen resten af livet.

Gennem Alliance-Online fik vi støtte til alt hele vejen igennem. Tanya – vi er meget taknemmelig for din store omsorg. Vi mærkede at det ikke blot var et arbejde for dig, du ønsker virkelig at alle skal blive lykkelige. Så dette er vores historie om hvordan vi fandt hinanden gennem dig og Alliance-Online. Tak for dit arbejde og store omsorg som du har vist os.

Med stor respekt,
Arne & Svetlana

Min elskede Olga

Kære Tanya,

En lille hilsen fra mig som tak for din store hjælp. Dette brev er stilet til andre af dine kunder, som også går med tankerne rettet østpå :)

Altså her kommer det: Hvis du er på udkig efter en kærlig hustru med gammeldags værdier til enten at stifte familie med, eller styrke opvæksten af dine egne børn, så skulle du give disse russiske kvinder en chance.

Jeg mødte Olga i min allerførste gruppe af kontakter – og fik hurtigt valgt de tre andre fra. Vi bevægede os hurtigt fra e-mails til Skype – efter min opfattelse en nødvendighed.
Hun havde en dejlig naturlig generthed ved vores første møde på Skype, men efter at hun så mig og vi havde talt sammen en halv times tid, så kom der liv i hendes web-kamera også. Sikke en dejlig dame!

Olga bor i Sibirien og inviterede mig til at møde hende i Moskva. Var sproget en barriere? Nej egentligt ikke… nu var meget af vores kommunikation også ikke-verbal… Jeg tænkte i hvert fald ikke over at vi kom fra to forskellige lande. Olga er universitetsprofessor, taler udmærket engelsk, veluddannet, intelligent, veltalende og kærlig. Moskva er også et meget interessant sted, og Olga ville have mig til at møde hendes bekendte og opleve den russiske kultur.

Hvordan endte denne historie? Ja… jeg er mere forelsket i Olga end jeg nogensinde har været med nogen før i mit liv. Det virker som om at hun også elsker mig.
Guys – det er det værd.

Alliance Online har været yderst hjælpsomme, ydet rådgivning og indsigt. Jeg tror ikke, at du kan finde bedre hjælp andet steds.

De bedste hilsner fra
Jesper B.

En varm tak for Very Special Service

Kære Tanya,

Først jeg vil af hengivenhed til dig siger tak fordi du fandt Irina til mig, og tak for mange gode råde du har ryste ude af posen. Dejlig at mærke du også har hjertet med i hvad du give til “os kunder”.
Tak for rosen fra din have og de gode ord som jeg sendt videre i lidt omskrevne tilpasse “som om” de kom fra mig. Efterfølgende må jeg siger at du har åbent mit hjertens-ord og sendt flere af samme gode romantisk slags. Her troede jeg lige at jeg var romantisk, det har jeg lært om nu.

Jeg har modtaget pas og visa i dag Tirsdag den 1. juli. Det skal du også har tak for! Hvad skulle jeg dog har gjort uden din hjælp.. Angående Irina invitation har vi beslutte at vente til vores møde hvor vi vil lægge planer for vores fælles fremtid, og jeg så sender den når jeg kommer hjem eller Vi tager et par dage til Moskva i slutning af ferien. Det kom at kommer an på om Irina kan få fri i hendes nye job. Nok ikke nemt at komme at spørge fri så hurtig.

Jeg kan bare siger jeg er så sikker i min sag med den meste søde, rare, og meget oprigtig kærlig kvinde jeg har lært at kende og glæde mig afsindig meget til om 11 dage, 9 timer og 33 min hvor jeg bliver modtaget på togstationen klokken 03.00 af Irina + hendes datters mand…
Jeg sender dig lige et meget lille udpluk af alle hendes picture hun har sendt mig og gjort mig helt varm…om hjerte. Kan du se hvor smuk en kvinde Irina er. Jeg er bare så forelsket og lykkelig for at det altsammen tilfalder mig lidt lykke. Hun er bare så kvindelig og feminine som jeg kun turde drømme om..

Jeg vil aldrig glemme dig og Alliance Online. Jeg skulle hilser fra Irina også siger tak for din hjælp til hende og os. Tanya tak.

Kærlig hilsen
Bjarne

En hjælpende hånd

Kære Tanya,

Efter en ualmindelig hård og opslidende skilsmisse fra min danske kone gennem 15 år, følte jeg i efteråret 2007 mod på igen at indlede et nyt parforhold. Jeg havde fra en meget god ven af mig hørt om, hvor pragtfuld hans russiske kone var (hun er fra Skt. Petersburg): Hengiven, trofast og kærlig ud over alle grænser.

I henhold til min ven er russiske kvinder næsten for meget af det gode… Jeg besluttede mig derfor til at kontakte Alliance-online, og faldt næsten omgående over ”Special Service”; for jeg må da helt ærligt tilstå, at de mange smukke piger i kataloget, gjorde mig helt forvirret: Hvor skulle jeg dog starte…

Læs mere: https://www.alliance-online.dk/special-service/

Jeg har altid haft en forkærlighed for ”noget til gården og til gaden”. Du skal altså kunne se og føle, at du har med en kvinde at gøre, hvis I forstår hvad jeg mener :)

Jeg fik i første omgang stor hjælp med hensyn til at udvælge profiler, hvor chancen for positive tilbagemeldinger var størst. Det tog længere tid end jeg havde forestillet mig, at finde disse, men det har været arbejdet værd. Så fik vi sat et rigtigt godt ”første brev” sammen – og resultaterne har været ganske overvældende. Jeg fik meget hurtigt etableret god og positiv kontakt til fire piger fra det russiske, og har de sidste to måneder skrevet fast sammen med Marina fra Moskva. Vores første møde er planlagt til om 14 dage. Jeg glæder mig som et lille barn til at holde min kære Marina i mine arme.

Jeg kan kun sige, at for mig har ”Special Service” været løsningen på mine problemer. Efter skilsmissen følte jeg mig meget usikker. Havde denne her ubehagelige fornemmelse i maven, at jeg aldrig ville finde nogen. At jeg aldrig ville turde tage skridtet fuld ud. Alliance-online har været mig en fantastisk støtte igennem hele forløbet. Genopbygget min selvtillid gennem råd og vejledning. Jeg er nu fast overbevist om, at jeg fortjener en dejlig og kærlig kone.

Tak.
John

En hjertelig hilsen fra en lykkelig bryllupsdag

Kære Alliance, kære Tanya,

Af hele mit hjerte skriver jeg til dig sammen med min mand, Mogens. I maj 2006 begyndte vi at skrive sammen – på grund af kontakten skabt gennem dit bureau. Herefter har jeg flere gange været i Danmark hos Mogens, og han har været mange gange hos mig i Rusland. Og så endeligt den 26. januar 2008 holdt vi vores bryllup i København. Så nu er vi sammen for evigt. Vi er meget lykkelige, fordi vi begge nu har fundet vores anden halvdel – vores eneste ene…

Og jeg er dobbelt så lykkelig og fyldt med glæde, da min lille søn endelig nu har fået den bedste far i hele verden. Mange, mange tak, fordi vi via Alliance-online har fundet hinanden og er blevet en familie. Vi ønsker dig held og lykke frem over og ønsker at mange flere af dine kunder vil blive lige så lykkelige som os. Tak.

De kærligste og varmeste hilsner
Svetlana og Mogens

En hviderussisk “Scammer” afsløres…

Kære Alliance-online,

Endnu engang tusind mange tak for din hjælp med Alesia. Dér var jeg nær kommet galt af sted… Jeg havde en idé om, at jeg sagtens selv ville kunne finde en pige fra Rusland, og var i fuld gang på en russisk hjemmeside med gratis adresser: Med min erfaring burde det ikke være noget problem at skelne får fra ulve. Men som vi alle ved: Ingenting er gratis – kun osten i musefælden :)

Hendes første brev var bare så fuldt af kærlighed, at jeg var klar til hvad som helst. Hun var klar til at komme til mig med det samme… Jeg skulle ”blot” sende hende EUR 2.000 til flybillet og visum. Gud ske tak og lov havde jeg på din hjemmeside læst, at vi aldrig må sende penge af sted. Så jeg prøvede at betale billetten herfra, men hun var stædig som et æsel: Jeg skulle sende EUR 500 til visum.

Nu begyndte jeg heldigvis at tænke mig om. Jeg ringede til dig og bad om hjælp. Jeg kunne ikke forstå, hvorfor et visum skulle koste så meget. Du kontaktede ” Alesia” pr. mobiltelefon og fandt med det samme ud af, at nummeret godt nok eksisterede, men det gjorde ” Alesia” ikke… Så undersøgte du hendes e-mail adresse på nettet for mig, og har fundet hende på en ”Black-liste” over bedragere. Du sendte link til mig. Her fandt jeg præcis mit første brev fra ” Alesia”, som ”hun” helt sikkert har sendt til rigtigt mange mænd som mig.

Jeg har stadigvæk ikke mistet lysten til at finde mig en sød og ærlig pige fra Rusland. Nu prøver jeg ikke selv mere. Nu bruger jeg din hjælp og din erfaring: Du har sagt, at du kender dine piger, så jeg føler mig i gode hænder…

Med venlig hilsen
Frank

En skilsmisse i Danmark……

Mange har sikkert en forestilling om Fyn som et ganske idyllisk sted: Små landsbyer, venlige og åbne mennesker, skove, strande og hvad med vores berømte jordbær? Kort og godt et rart og imødekommende sted at leve. Det er det helt sikkert også i forhold til mange andre steder i verden. Der hersker hverken hungersnød, krig eller andre ulykker – men selv her…. i idyllens højborg, bliver man gang på gang mindet om, at Darwin nok ikke var helt galt på den, når han påstod, at vi nedstammede fra aberne. Selv her på vores smukke ø – selv bag vores idylliske og hyggelige landsbyhuses vinduer og døre – stikker den primitive og undertrykkende vold sit grimme ansigt frem. Også her føler enkelte mænd behov for at hævde sig…. Kan man ikke vinde en diskussion med ægtehustruen med ord alene, så kan man jo altid stikke hende et par flade, så hun holder sin kæft. Mange af os lever i sådan en verden, hvor vi dagligt lider under en dominerende ”alfa-han”, der med slag og trusler forsøger at holde sit ”harem” på plads. Endnu en skilsmisse i Danmark lurer forude……

Hver af vores handlinger og beslutninger er altid afstedkommet af en lang række af hændelser, nogle planlagte, nogle ganske tilfældige. Nogle er meget store og omsiggribende såsom ægteskab, børn, skilsmisser, død….. mange ting spiller ind hver eneste dag i vores liv. Jo større forandring en beslutning afstedkommer, des flere ting skal enten falde på plads (som ved ægteskab) eller gå galt (som ved skilsmisse), for at beslutningen bliver ført endegyldigt ud i livet.

Som russisk kvinde er jeg flasket op med, at ære og respektere min ægtemand over alt på jorden. Hvis jeg behandles ordentligt, findes der ikke en mere hengiven og kærlig kvinde på denne jord. Det er selvfølgelig lidt af en påstand, og vi er sikkert mange kvinder, der deler denne opfattelse. Men ikke desto mindre er det sandt.

Jeg blev gift med min ”kære” rejsemontør i august måned 1997. Det tog ham kun fire år at jage mig på flugt første gang…. Utallige slag og daglige trusler om, at jeg jo bare kunne rejse hjem til Rusland, gjorde disse år til lidt af en oplevelse. Dertil kunne ligges en ægtepagt, som jeg blev tvunget til at underskrive på køkkenbordet uden at forstå et eneste ord af, hvad dette måtte indebære. For lige at runde historien om ægtepagten af, så blev denne senere annulleret, med det resultat at alt herefter blev belånt helt op til skorstenen, og min rejsemontør stolt proklamerede til alle, der ellers gad høre på ham, at han var så snedig til at dække sig ind, at hans kære hustru i tilfælde af skilsmisse i hvert fald ikke ville få en krone med derfra. For mig var det specielt sårende, at de valgte tillægslån i huset var afdragsfrie….. jo, han var rimeligt sikker i sin sag om, at jeg nok en dag ville rejse igen. Det må have været et stort dagligt irritationsmoment for min ganske nærige rejsemontør, at selv om han havde ganske mange penge stående på uforrentede indlånskonti, så skulle han alligevel betale renter på disse unødvendige lån, blot for at sikre sig i tilfælde af en eventuel skilsmisse. Endnu en skilsmisse i Danmark truer…….

Ingen i vores omgangskreds forstod, at jeg den gang valgte at flytte tilbage til ham. Et af de bedre eksempler var en hollandsk kvinde, som jeg gik på sprogskole sammen med på det lokale VUC-center. Hun havde lovet både sig selv og mig, at hun hver eneste dag ville presse mig til at blive skilt hurtigst muligt, så dette forhold hurtigst muligt kunne blive afsluttet. Jeg var (for at bevare min selvrespekt) nødt til at droppe både hende og VUC.

Jeg har valgt ikke at græde over, at jeg i sin tid valgte at flytte tilbage. Alle fortjener en ekstra chance….. måske ville min rejsemontør ændre sig til det bedre. Set i bakspejlet er det ganske tydeligt, at jeg tog så grueligt fejl. Der skete dog ændringer…. De økonomiske har jeg allerede beskrevet. Volden i hjemmet blev mere ”sofistikeret”: Han kunne hurtigt vende sig om, og ramme mig hårdt i hovedet med albuen…. klemme mig ”tilfældigt” mellem døren og væggen (med sine 130 kg kunne dette mærkes….). Så sent som for et år siden (efter at min far døde) løb hans temperament helt af med ham i en i forvejen meget svær situation, hvor jeg ellers sagtens kunne have brugt lidt støtte. Endnu en skilsmisse i Danmark rykker nærmere……

Kort fortalt er jeg helt sikker på, at mit bidrag til Danmarks i forvejen sørgeligt høje skilsmissestatistik aldrig var blevet til noget, hvis blot min mand havde haft en smule mere fornuft og et mere normalt væsen og temperament end tilfældet er. Som tidligere nævnt er ingen kvinde i verden dig mere hengiven og kærlig end en russisk…..

Kærligst
Tanya

Kære Tanya,

Jeg vil bare lige fortælle dig, hvordan det går. Jeg tror på, at jeg har fundet pigen, som jeg skal dele resten af mit liv med.

Jeg fatter stadig ikke, hvad det er der gør, at man imellem så ufatteligt mange profiler på diverse kontaktsider kan være så svineheldig, at ramme lige den pige, som totalt fejer begge ben væk under en.

Jeg valgte fire profiler: To i Danmark, en i Kaliningrad samt en i Volzhsky. De to i Danmark var hurtigt ude af billedet, og Natasha i Kaliningrad var fyr og flamme. Hun kunne ikke vente på, at jeg fik lavet pas eller visum: “Jeg skulle bare se at komme over at besøge hende”.

Tilbage var så Elena i Volzhsky. Til at starte med var hun lidt sen i optrækket til at svare på min første mail. Men jeg tænkte: “Jeg giver ikke op så let”, og da hun var den eneste af de fire med telefonnummer oplyst, ringede jeg til hende en søndag eftermiddag og fik en noget forundret pige i telefonen. Så kan det ellers være, at der kom gang i mails.

Jeg var så henne at besøge hende i November 24-26. Står så i lufthavnen i Moskva og får beskeden om, at flyet til Volgograd er aflyst og jeg må tage til Astrakhan i stedet. Der ville så blive indsat en bus til Volgograd. Jeg fik den søde dame på Aeroflots kontor til at skrive Astrakhan på et stykke papir, så jeg kunne sms’e til Elena, at jeg var blevet omdirigeret: Der var jo ingen grund til, at hun tog til Volgograd for at hente mig i lufthavnen. Den eneste kommentar, som jeg fik fra hende var: “Astrakhan er langt fra min by. Vent på mig i lufthavnen, så kommer jeg og henter dig”.
Så da en mand fra Aeroflot gik og krydsede af, hvem der skulle med bus til Volgograd, kunne jeg roligt sige, at jeg blev hentet. Vi landede kl.18.30 og tiden gik og Elena sms’ede flere gange: “Jeg er på vej. Sæt dig ned i lufthavnen: Jeg kommer og henter dig”.

Da klokken blev 22.30 kom hun ind af døren, så ud over de 50-70 russere, der stadig ventede på en bus, som var blevet lovet til kl. 21.00. Hun så mig ikke, idet jeg sad i en stol til venstre for indgangen, og panikken var ved at indfinde sig hos hende. Da løftede jeg min hånd og sagde ”hello Elena”. Det var bare kærlighed fra første øjeblik.

Nu har jeg så været derovre igen 22/12 til 3/1 og har haft en rigtig god tid sammen med hende og er blevet rigtigt gode venner med hendes søn. Nu skal der nok være nogen, som syntes, at det går lige vel stærkt. Det gør det måske også. Men jeg føler virkeligt, at det skal være os to, så jeg har friet til hende og fået hendes ”ja”. Så når hun kommer herover d. 31/3-15/4 til min 50 års fødselsdag skal brylluppet stå på R. Rådhus d.7/4.

Så jeg vil hermed sige 1000 tak for hjælpen.
Carsten “big man”, som hun kalder mig :)

Hej med jer.

Og lad mig lige sige TUSIND TAK for hjælpen.
I kan sikkert ikke huske mig for det er helt tilbage i januar i hjalp mig med og sætte en annonce i to aviser i Saint Petersborg. Ja og det gav pote. Jeg blev jo nærmest bestormet med mails.

Tja det var et rigtig svær valg men jeg valgte rigtig. Jeg fandt min kære Elena fra Saint – Petersborg og efter I havde skaffet mig et visum tog jeg derop. Lad mig sige med det samme: jeg vil aldrig bytte med en tur til det varme syden frem for Rusland, det er det et for spændene land til. Ja, 5 dage blev det til i Rusland og så fandt vi hurtig ud af det skulle være os.

Der blev søgt visum som kom meget hurtig (6 måneder efter) og så kom Elena og hendes datter på 2 år Maria til Danmark. Vi havde en skøn ferie og vi blev gift i maj nok mest for udlændningestyrelsen´s skyld i første omgang. Ja, og så søgte vi om opholdstilladelse som kom for 3 uger siden. Umenskelig som de behandler folk som gifter sig med en udlænding. Ja og ellers går det godt vi venter et barn til august så bedre kan vi vist ikke ønske os det.

Men endnu engang tak.
Vi sender jer et par billeder med af jeres vellykkede resultat.

Mange hilsner
Gert og Elena

Hej!

Jeg vil bare lige sige mange tak til jer.

Jeg har nu kendt Margarita i et ½ år. Vi har skrevet meget sammen, og haft møder i Warszawa. En lille vildbasse, men hun er dejlig. Vi regner med at mødes hver måned ca. en 4-5 dage, i Warszawa. Koster lidt, men Warszawa er en forholdsvis en billig by, så det går. Og hotellet er også godt. Holder også sommerferie sammen på Corfu.

Hvis alt går efter planen, regner vi med at hun kommer herop til Danmark i november. Gifter os så i december. Har ikke så travlt. Det er også dejligt at være sammen i Warszawa, det er en lille ferie for os begge, så vi kan nyde at være sammen der. Hun er jo fra Hviderusland, så der er en del papirarbejde. Men hvis man skal kan vel nok finde ud af det.

Men jeg er meget glad for at jeg kom til at kigge på jeres profiler. Margarita, og jeg har det hyggeligt når vi er sammen, en dejlig kærlig pige.

Jeg gjorde det i siger at man ikke skal, sendte hende penge. Men hun sagde at hun ville møde mig, hun kom også præsis som hun sagde, og det har hun gjort siden, hvad hun siger kan jeg altid stole på.

Jeg har givet hende en ring, sagde til hende at nu var vi forlovet. Hun sagde at hun ville tage sit billede ud af jeres profilsider. Det gjorde hun med det samme, og så regner jeg med at vi en dag er sammen. Hun er virkelig en sød pige, alt er lige meget bare jeg har hende.

Godt jeg kom til at kigge i jeres profiler. Er bare så glad for hende. TAK!

Det var bare det :)
Niels

Kære jer!

Medierne er fulde af skrækhistorier om hvor besværligt det er at få sin udenlandske udkårne til Danmark.
Her er en lille historie om, hvor hurtigt det kan gå, hvis man laver sit arbejde ordentligt.

Som du ved, fandt jeg Ilona på Alliance-online. Efter en del møder, blev vi enige om at det skulle være os. Ilona kom til Danmark den den 30. januar. Vi blev gift den 6. februar og så startede arbejdet med familie sammenføring. Vi afleverede ansøgning med div. bilag hos vores lokale politi den 16. februar.
Udlændinge styrelsen har ca. 7 mdr. ekspeditionstid på dette, men allerede efter 6 uger fik vi Ilona’s pas med opholdstilladelse retur. Der forestår stadig en masse hårdt arbejde fra os begge i form af sprogundervisning etc. men det klarer vi også.

Med venlig hilsen
Ilona og Gert

Har du også fundet den store kærlighed med Alliance Online?
Skriv til Alliance Support og del din historie med andre.