ET BILLEDE SIGER MERE END TUSIND ORD…

Ligesom du gerne vil se billeder af piger, vil de også gerne se dig. Seriøs ægteskabssøgning kræver engagement – hvis du ikke er indstillet på at give det, får du næppe succés. Når du sender billeder til pigen, er dine chancer for respons (og for at få positiv respons) 50 gange større end ellers.
TÆNK på, at det er en præsentation af dig selv som person, og at din fremstilling af dig selv, er lige så beskrivende, som havde du mødt personen i virkeligheden. Det er dig selv og den person du er, som skal vise sit ansigt.

HVORDAN FOREGÅR DET?

Du kommer til Vejle. Vi aftaler mødested og tager i alt ca. 200-300 billeder. CD-ROM med billeder leveres ca. 5 dage senere (med posten). For 10 gode billeder (alle billeder leveres på selvstartende CD-Rom) gi´r du kun 1200,- . Denne introduktionspris holder året ud.
Med i prisen er en CD med alle de behandlede og godkendte billeder på. Herfra kan du efterfølgende selv få fremkaldt fine billeder.

HVOR SKAL BILLEDERNE TAGES?

Vi hjælper dig meget gerne, da én af vore forcer er, at vi hurtigt kan “spotte” et godt sted med lys og baggrund, der kan bruges.
De yndigste eller de sejeste billeder skydes lige nu i naturen. Er det overskyet – har vi faktisk de allerbedste betingelser for at få nogle flotte billeder, da det er det “bløde lys” vi skal bruge.

HVAD BØR DU HAVE PÅ?

Pænt tøj, gerne lys ensfarvet skjorte, og dit smil…

DISKRETION – EN ÆRESSAG !

Al optræden og fotooptagelse fra vor side, er naturligvis diskret og anonymt, hvis dette ønskes. Intet materiale publiceres på nettet eller lignende.

GALLERI

Her ser du et lille udpluk af billeder…

h1

h6

m4

m3

m2

b

b

b

Untitled-24

foto7

foto5