Profil:   6026  


 
Land Denmark
By Sjælland
Fødselsdato 1956-05-02
Højde 168
Vægt 68
Sprog engelsk - flydende, tysk - godt, dansk - flydende
Job type engelsk lærer
Partnerstatus fraskilt
Børn 1
Uddannelse videregående
Rygning ikke ryger
Kontakt @

Om mig


Mere om mig :     Jeg er omsorgsfuld og har det dejligt omkring mennesker. Jeg nyder i høj grad alt hvad livet har at byde på. Fra det mest fantasifulde til de mest simple glæder. Jeg er charmerende, sød og varm. Jeg elsker en god samtale, latter, spise ude, film, museer, strande, natur og rejser. Madlavning er sjovt, især når man kan lave noget lækkert til manden i ens liv :) Jeg søger et ægteskab. Eventuelle børn er ingen hindring. Jeg glæder mig til at høre nærmere fra dig :)


Om dig


Jeg søger en mand i alderen :     48-65

Børn :     ingen hindring