Profil:   6111  


 
Land Denmark
By Jylland
Fødselsdato 1955-07-28
Højde 163
Vægt 65
Sprog dansk - flydende
Job type pædagogmedhjælper
Partnerstatus fraskilt
Børn 1
Uddannelse videregående
Rygning ikke ryger
Kontakt @

Om mig


Mere om mig :     Jeg er en frisk, åben, feminin og humoristisk kvinde. Bor fast i Danmark. Som person er jeg tolerant, glad, kærlig og udadvendt. Er meget aktiv, motionerer, svømmer og cykler. Elsker børn, madlavning og hjemlig hygge. Mine interesser er gåtur, friluftsliv, blomster, kæledyr, rejser, musik og håndarbejde. Du er varm, kærlig, seriøs, uden økonomiske problemer og fri af tidligere forhold. Jeg ønsker et fast forhold baseret på tryghed, kærlighed og venskab. Din bopæl er uden betydning, da jeg er flytbar. Jeg håber at høre fra dig.


Om dig


Jeg søger en mand i alderen :     55-65

Børn :     ingen hindring