Profil:   6400  


 
Land Russia
By Yekaterinburg
Fødselsdato 1972-04-15
Højde 160
Vægt 52
Sprog engelsk - godt
Job type manager
Partnerstatus fraskilt
Børn 1
Uddannelse videregående
Rygning ikke ryger
Kontakt @

Om mig


Personlighed :     flink, trofast, pålidelig, kærlig, forstående, venlig, opmærksom, romantisk, feminin, åben og positiv, sjov, varm, aktiv, følsom, målrettet, arbejdsom, frisk, høflig, stabil, kreativ, livsglad, familiemenneske, ærlig og åbenhjertet, optimismistisk, sporty, ansvarlig, fornuftig

Mine interesser :     elsker at lave mad, friluftsliv, familie og hjemlig hygge, naturen, gåture i skoven, at cykle, god musik, klassisk musik, en tur i biffen, elsker at rejse, sport, fitness, elsker at læse, en romantisk middag med levende lys


Om dig


Jeg søger en mand i alderen :     40-54

Børn :     gerne weekendfar

Du er :     rar, flink, kærlig, ansvarlig, varm, ærlig, trofast, arbejdsom, sjov, sporty, åbenhjertet, høflig, humoristisk, stabil, romantisk