Profil:   6410  


 
Land Russia
By Samara
Fødselsdato 1977-10-04
Højde 173
Vægt 59
Sprog engelsk - godt
Job type butiksejer
Partnerstatus fraskilt
Børn 1
Uddannelse videregående
Rygning ikke ryger
Kontakt @

Om mig


Personlighed :     trofast, pålidelig, kærlig, elsker børn, opmærksom, romantisk, sød, feminin, åben og positiv, sjov, aktiv, humoristisk, smilende, intelligent, frisk, kreativ, livsglad, familiemenneske, optimismistisk, charmerende, seriøs, sporty, ansvarlig

Mine interesser :     elsker at lave mad, friluftsliv, familie og hjemlig hygge, naturen, lange ture langs stranden, svømning, kæledyr, god musik, en tur i biffen, elsker at rejse, sport, teater, opera, ballet, design, fremmede sprog, elsker børn, en romantisk middag med levende lys


Om dig


Jeg søger en mand i alderen :     38-55

Børn :     gerne weekendfar

Du er :     rar, flink, kærlig, ansvarlig, varm, ærlig, trofast, målrettet, sporty, sund livsstil, elsker børn, seriøs, høflig, familiemenneske, humoristisk, stabil