Profil:   6418  


 
Land Russia
By Samara
Fødselsdato 1976-08-20
Højde 170
Vægt 63
Sprog engelsk - godt
Job type bogholder
Partnerstatus fraskilt
Børn 1
Uddannelse videregående
Kontakt @

Om mig


Personlighed :     flink, trofast, kærlig, forstående, venlig, opmærksom, romantisk, sød, feminin, sjov, aktiv, intelligent, frisk, høflig, livsglad, familiemenneske, optimismistisk, charmerende, seriøs, sporty, ansvarlig

Mine interesser :     friluftsliv, naturen, lange ture langs stranden, svømning, god musik, en tur i biffen, kunst, elsker at rejse, elsker at danse, sport, fitness, teater, opera, ballet, elsker at læse, fremmede sprog, elsker børn, en romantisk middag med levende lys


Om dig


Jeg søger en mand i alderen :     40-55

Børn :     gerne weekendfar

Du er :     rar, flink, kærlig, ansvarlig, varm, trofast, uden dårlige vaner, sjov, sporty, sund livsstil, elsker børn, seriøs, åbenhjertet, attraktiv, humoristisk, stabil, romantisk