Profil:   6443  


 
Land Russia
By Yekaterinburg
Fødselsdato 1987-11-03
Højde 164
Vægt 60
Sprog engelsk - godt
Job type Project manager
Partnerstatus ugift
Børn ingen
Uddannelse videregående
Rygning ikke ryger
Kontakt @

Om mig


Personlighed :     flink, trofast, pålidelig, kærlig, forstående, venlig, sød, åben og positiv, sjov, rar, en stille og rolig person, humoristisk, smilende, målrettet, arbejdsom, intelligent, frisk, høflig, stabil, kreativ, livsglad, familiemenneske, ærlig og åbenhjertet, optimismistisk, loyal, ansvarlig, fornuftig

Mine interesser :     elsker at lave mad, familie og hjemlig hygge, naturen, lange ture langs stranden, gåture i skoven, en tur i biffen, kunst, elsker at rejse, elsker at danse, fitness, design, elsker at læse, elsker børn, en romantisk middag med levende lys


Om dig


Jeg søger en mand i alderen :     28-45

Børn :     ingen hindring

Du er :     rar, flink, kærlig, ansvarlig, varm, ærlig, trofast, sjov, målrettet, åbenhjertet, høflig, attraktiv, humoristisk, stabil