Profil:   6449  


 
Land Russia
By Samara
Fødselsdato 1969-04-26
Højde 162
Vægt 58
Sprog engelsk - godt
Job type rejsebureau
Partnerstatus fraskilt
Børn 1
Uddannelse videregående
Rygning ikke ryger
Kontakt @

Om mig


Personlighed :     flink, pålidelig, kærlig, forstående, venlig, sød, åben og positiv, sjov, smilende, målrettet, arbejdsom, livsglad, ærlig og åbenhjertet, optimismistisk, charmerende, sporty, ansvarlig

Mine interesser :     familie og hjemlig hygge, naturen, lange ture langs stranden, gåture i skoven, svømning, kæledyr, god musik, en tur i biffen, sport, fitness, fremmede sprog, elsker børn, en romantisk middag med levende lys


Om dig


Jeg søger en mand i alderen :     46-65

Børn :     ingen hindring

Du er :     flink, kærlig, ærlig, sjov, seriøs, åbenhjertet, høflig, en stille og rolig person, stabil, romantisk