Profil:   6453  


 
Land Russia
By Samara
Fødselsdato 1985-07-21
Højde 164
Vægt 59
Sprog engelsk - godt
Job type salgskonsulent
Partnerstatus fraskilt
Børn 1
Uddannelse videregående
Rygning ikke ryger
Kontakt @

Om mig


Personlighed :     flink, trofast, kærlig, elsker børn, venlig, opmærksom, romantisk, åben og positiv, sjov, aktiv, følsom, smilende, målrettet, arbejdsom, frisk, sensitiv, livsglad, familiemenneske, ærlig og åbenhjertet, optimismistisk, ansvarlig

Mine interesser :     familie og hjemlig hygge, naturen, lange ture langs stranden, gåture i skoven, svømning, god musik, klassisk musik, en tur i biffen, kunst, elsker at rejse, elsker at danse, sport, fitness, elsker at læse, elsker børn, en romantisk middag med levende lys


Om dig


Jeg søger en mand i alderen :     30-49

Børn :     ingen hindring

Du er :     flink, kærlig, ansvarlig, ærlig, trofast, sporty, seriøs, åbenhjertet, høflig, familiemenneske, stabil