Profil:   6499  


 
Land Russia
By Moscow
Fødselsdato 1985-12-26
Højde 158
Vægt 66
Sprog engelsk - flydende
Job type brand-manager
Partnerstatus ugift
Børn ingen
Uddannelse videregående
Rygning ikke ryger
Kontakt @

Om mig


Personlighed :     flink, pålidelig, kærlig, venlig, romantisk, sød, feminin, åben og positiv, sjov, aktiv, humoristisk, smilende, intelligent, frisk, sensitiv, kreativ, familiemenneske, ærlig og åbenhjertet, optimismistisk, seriøs, ansvarlig

Mine interesser :     elsker at lave mad, friluftsliv, familie og hjemlig hygge, naturen, lange ture langs stranden, gåture i skoven, svømning, elsker at rejse, sport, fitness, yoga, design, elsker at læse, fotografering, elsker børn, en romantisk middag med levende lys


Om dig


Jeg søger en mand i alderen :     32-43

Børn :     ingen hindring

Du er :     flink, ansvarlig, varm, trofast, sund livsstil, åbenhjertet, opmærksom, høflig, stabil