Profil:   6502  


 
Land Russia
By Saint Petersburg
Fødselsdato 1969-11-04
Højde 157
Vægt 47
Sprog engelsk - flydende
Job type læge
Partnerstatus ugift
Børn ingen
Uddannelse videregående
Rygning ikke ryger
Kontakt @

Om mig


Personlighed :     flink, trofast, kærlig, romantisk, feminin, åben og positiv, sjov, aktiv, følsom, familiemenneske, loyal

Mine interesser :     elsker at lave mad, familie og hjemlig hygge, naturen, gåture i skoven, kæledyr, design, elsker at læse

Mere om mig :     Jeg er en sød, venlig, trofast og glad kvinde. Jeg bor og arbejder som læge her i Skt.Petersborg. Har aldrig været gift og har ingen børn. Jeg er kærlig, optimistisk, ærlig og romantisk. Mine interesser er svømning, ski, motion, naturen, dyr, venner, børn, familie, madlavning, film og hjemlig hygge. Jeg ønsker ægteskab med flink og udadvendt mand, der sammen med mig kunne tænke sig at skabe en familie fuld af varme og kærlighed. Jeg taler engelsk og venter spændt på at høre fra dig. Det gør ikke noget at du har børn fra tidligere forhold - det er bare dejligt.


Om dig


Jeg søger en mand i alderen :     40-55

Børn :     ingen hindring

Du er :     elsker børn, åbenhjertet, høflig, romantisk