Profil:   6537  


 
Land Russia
By Rostov-on-Don
Fødselsdato 1982-07-01
Højde 175
Vægt 67
Sprog engelsk - flydende, tysk - godt
Job type lærer
Partnerstatus ugift
Børn ingen
Uddannelse videregående
Kontakt @

Om mig


Personlighed :     flink, trofast, pålidelig, kærlig, forstående, venlig, opmærksom, romantisk, sød, feminin, rar, en stille og rolig person, smilende, reserveret, arbejdsom, intelligent, høflig, stabil, sensitiv, livsglad, ærlig og åbenhjertet, ansvarlig, fornuftig

Mine interesser :     elsker at lave mad, friluftsliv, familie og hjemlig hygge, naturen, lange ture langs stranden, gåture i skoven, god musik, klassisk musik, elsker at rejse, elsker at danse, sport, fitness, yoga, teater, opera, ballet, elsker at læse, elsker at synge, fremmede sprog, håndarbejde, en romantisk middag med levende lys


Om dig


Jeg søger en mand i alderen :     30-40

Børn :     ingen hindring

Du er :     rar, flink, kærlig, ansvarlig, varm, ærlig, trofast, arbejdsom, uden dårlige vaner, sjov, sporty, sund livsstil, seriøs, åbenhjertet, opmærksom, høflig, familiemenneske, attraktiv, en stille og rolig person, stabil