Profil:   6548  


 
Land Russia
By Yekaterinburg
Fødselsdato 1957-08-04
Højde 158
Vægt 60
Sprog engelsk - godt, tysk - flydende
Job type læge
Partnerstatus fraskilt
Børn ingen
Uddannelse videregående
Rygning ikke ryger
Kontakt @

Om mig


Personlighed :     flink, trofast, pålidelig, kærlig, forstående, elsker børn, venlig, opmærksom, sød, åben og positiv, en stille og rolig person, målrettet, arbejdsom, intelligent, frisk, høflig, stabil, charmerende, ansvarlig, fornuftig

Mine interesser :     elsker at lave mad, friluftsliv, familie og hjemlig hygge, blomster, naturen, gåture i skoven, klassisk musik, en tur i biffen, elsker at rejse, elsker at danse, elsker at læse, fremmede sprog, elsker børn, en romantisk middag med levende lys


Om dig


Jeg søger en mand i alderen :     i passende alder

Børn :     ingen hindring

Du er :     rar, flink, kærlig, ansvarlig, ærlig, trofast, familiemenneske