Profil:   6550  


 
Land Russia
By Novosibirsk
Fødselsdato 1990-07-21
Højde 169
Vægt 60
Sprog engelsk - flydende, tysk - meget lidt
Job type læge
Partnerstatus ugift
Børn ingen
Uddannelse videregående
Rygning ikke ryger
Kontakt @

Om mig


Personlighed :     flink, trofast, kærlig, elsker børn, venlig, opmærksom, romantisk, åben og positiv, sjov, aktiv, følsom, rar, smilende, arbejdsom, intelligent, frisk, høflig, kreativ, livsglad, familiemenneske, ærlig og åbenhjertet, loyal, seriøs, ansvarlig

Mine interesser :     elsker at lave mad, friluftsliv, familie og hjemlig hygge, naturen, lange ture langs stranden, kæledyr, god musik, en tur i biffen, elsker at rejse, elsker at læse, fremmede sprog, elsker børn, en romantisk middag med levende lys


Om dig


Jeg søger en mand i alderen :     26-45

Børn :     ingen hindring

Du er :     rar, flink, ansvarlig, varm, ærlig, uden dårlige vaner, sund livsstil, seriøs, åbenhjertet, familiemenneske, attraktiv, stabil, romantisk