Profil:   6552  


 
Land Russia
By Yekaterinburg
Fødselsdato 1987-04-28
Højde 170
Vægt 63
Sprog engelsk - godt
Job type manager
Partnerstatus ugift
Børn ingen
Uddannelse videregående
Rygning ikke ryger
Kontakt @

Om mig


Personlighed :     flink, trofast, pålidelig, kærlig, forstående, elsker børn, venlig, opmærksom, romantisk, feminin, en stille og rolig person, målrettet, intelligent, frisk, høflig, stabil, kreativ, familiemenneske, ærlig og åbenhjertet, loyal, seriøs, ansvarlig, fornuftig

Mine interesser :     friluftsliv, familie og hjemlig hygge, naturen, lange ture langs stranden, gåture i skoven, kæledyr, kunst, elsker at rejse, fitness, yoga, elsker at læse, elsker børn, en romantisk middag med levende lys

Mere om mig :     I want to love and to be loved


Om dig


Jeg søger en mand i alderen :     30-40

Børn :     uden børn

Du er :     rar, flink, kærlig, varm, ærlig, trofast, arbejdsom, uden dårlige vaner, åbenhjertet, stabil