Profil:   6615  


 
Land Germany
By Düsseldorf
Fødselsdato 1983-04-02
Højde 160
Vægt 48
Sprog engelsk - godt, tysk - flydende
Job type kontormedarbejder
Partnerstatus ugift
Børn ingen
Uddannelse videregående
Rygning ikke ryger
Kontakt @

Om mig


Personlighed :     flink, pålidelig, forstående, elsker børn, feminin, åben og positiv, smilende, målrettet, arbejdsom, intelligent, høflig, ærlig og åbenhjertet, ansvarlig

Mine interesser :     elsker at lave mad, friluftsliv, naturen, lange ture langs stranden, en tur i biffen, elsker at rejse, fremmede sprog, fotografering, elsker børn, en romantisk middag med levende lys

Mere om mig :     Mit navn er Anja. Jeg er seriøs, ærlig, venlig, omgængelig, blid, optimistisk og romantiske. Jeg er til cykel/gåture, sport, natur og hjemmehygge. Jeg elsker musik og dans. Jeg elsker børn, blomster og kæledyr. Jeg drømmer om ægteskab med en flink og kærlig dansk mand, som sammen med mig har lyst til at opbygge en familie og gå sammen gennem livet - leve i kærlighed og harmoni. Jeg bor i Düsseldorf og taler flydende tysk og glæder mig til at høre fra dig!


Om dig


Jeg søger en mand i alderen :     35-45

Børn :     ingen hindring

Du er :     rar, kærlig, ansvarlig, varm, trofast, arbejdsom, elsker børn, høflig, stabil