Profil:   6634  


 
Land Russia
By Yekaterinburg
Fødselsdato 1977-11-20
Højde 158
Vægt 50
Sprog engelsk - godt
Job type læge
Partnerstatus fraskilt
Børn ingen
Uddannelse videregående
Rygning ikke ryger
Kontakt @

Om mig


Personlighed :     flink, trofast, pålidelig, kærlig, forstående, venlig, opmærksom, romantisk, sød, feminin, en stille og rolig person, arbejdsom, intelligent, frisk, høflig, stabil, sensitiv, livsglad, familiemenneske, ærlig og åbenhjertet, charmerende, seriøs, ansvarlig, fornuftig

Mine interesser :     naturen, lange ture langs stranden, at cykle, svømning, kæledyr, god musik, elsker at rejse, elsker at danse, sport, teater, opera, ballet, elsker at læse, elsker børn, en romantisk middag med levende lys


Om dig


Jeg søger en mand i alderen :     32-50

Børn :     ingen hindring

Du er :     rar, flink, kærlig, ansvarlig, varm, ærlig, trofast, arbejdsom, sjov, åbenhjertet, høflig, attraktiv, stabil